ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ SISTERS OF MERCY (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), PHIL CAMPBELL KAI MARKY RAMONE’S BLIETZKRIEG

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε Phil Campbell and the Bastard Sons plays Motörhead για την 1η Αυγούστου 2022 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου Χανιών.
Ο επί 32 χρόνια κιθαρίστας των θρυλικών Official Motörhead επιλέγει κάποια καλοκαιρινά festival ανα την Ευρώπη για να παίξει ΜΟΝΟ Motörhead!
Το επετειακό Chania Rock Festival δε θα μπορούσε να μην είναι ανάμεσα σε αυτά τα festival. Όταν έχεις συνυπογράψει τόσα κομμάτια – ύμνους όπως το Orgasmatron, το Rock ‘n’ Roll , έχεις ηχογραφήσει 16 album, εκτός από δικαίωμα έχεις και υποχρέωση να παίξεις MOTORHEAD!
Την ίδια μέρα εμφανίζεται και ο Blaze Bayley και 3 ακόμα συγκροτήματα, σε μία από τις πιο δυνατές μουσικές βραδιές στην ιστορία των Χανίων.
Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets
Πάνω από την μουσική, βρίσκεται η υγεία όλων μας, επομένως ο αριθμός των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί με βάση τους εκάστοτε υγειονομικούς κανόνες.
•    Για μια ακόμα φορά ο πρώην ντράμερ των Ramones, Marky Ramone θα παίξει στη χώρα μας και μάλιστα σε 4 συναυλίες. Η Ελλάδα είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς για αυτό το σχήμα και για μια ακόμα φορά στις αρχές Ιουλίου, θα βρεθεί στη χώρα μας με ένα set γεμάτο Ramones all-time classics σε ένα εκρηκτικό double bill μαζί με τους Bad Movies - τη μπάντα που από το 2004 παίζει rock και αναπνέει punk, ύστερα από 3 δίσκους, 2 ΕΡ, κι αμέτρητα live σε Ελλάδα και Ευρώπη και λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, παρουσιάζουν ένα best of set με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε. Οι Marky Ramone's Blitzkrieg και Mad Movies θα παίξουν στις 5 Ιουλίου στο Ακόντισμα στην Καβάλα, στις 6 Ιουλίου στο Principal Club στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουλίου στο Larizona fest στη Λάρισα και στις 9 Ιουλίου στην Αθήνα στο Gagarin.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 

Οι θρυλικοί Sisters of Mercy, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα όλων των εποχών έρχονται στην Ελλάδα. Μετρώντας σαράντα χρόνια καλλιτεχνικής ύπαρξης, θα βρεθούν στις 3 Αυγούστου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Το γκρουπ εδώ και τέσσερις δεκαετίες έχει ηχογραφήσει μόνο τρία άλμπουμ, τα οποία όμως είχαν τεράστιο αντίκτυπο τόσο στην ανεξάρτητη σκηνή όσο και στο mainstream rock: First And Last And Always (1985), Floodland (1987) και Vision Thing (1990). Και τα τρία άλμπουμ των The Sisters of Mercy συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο έργο που συνεχίζει να εμπνέει ερμηνευτές από πολύ διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Ο ίδιος ο Eldritch αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα «περιοριστικά μουσικά κουτιά», περιγράφοντας τη μουσική του γκρουπ ως ροκ χωρίς πρόσθετες ετικέτες. «Είμαστε ένα rock’n’roll συγκρότημα. Και ένα ποπ συγκρότημα. Και μία industrial groove machine. Είμαστε οι πνευματικοί θεοί της αγάπης.»
Το 1992 και το 1993, κυκλοφόρησαν δύο συλλογές, μία με τα πρώτα τραγούδια τους – Some Girls Wander By Mistake, και μία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους – Greatest Hits Volume One: A Slight Case Of Overbombing. Κανένα νέο υλικό δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα από το συγκρότημα από το 1993, αλλά οι Sisters συνεχίζουν να παρουσιάζουν πρωτότυπο υλικό καθώς και βελτιωμένες εκδόσεις των κλασσικών κομματιών τους στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο, δηλώνουν ότι εξακολουθούν να ηχογραφούν στο στούντιο. Από το 1990, οι The Sisters Of Mercy δίνουν μόνο συναυλίες. Το συγκρότημα συνεχίζει να υπάρχει για να περιοδεύει παίζοντας σε όλα τα μέρη του κόσμου συγκεντρώνοντας και επιβεβαιώνοντας τη λατρεία του μουσικού κοινού.
Οι The Sisters Of Mercy παραμένουν κάτι περισσότερο από άλλη μια rock μπάντα. Είναι μια πολύτιμη ψηφίδα στο μουσικό και πολιτιστικό τοπίο της εποχής μας. Χωρίς αυτούς, η εικόνα θα ήταν ελλιπής.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική Είσοδος: 36 ευρώ
Ταμείο: 40 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s, αθηνόραμα.gr)
Δίκτυο Public
Public on line: http://tickets.public.gr/
Kαταστήματα Public
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp
Stereodisc
Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 18.00
Follow The Sisters of Mercy
http://www.the-sisters-of-mercy.com/
you tube | spotify | you tube | twitter


H προπώληση ξεκίνησε: https://www.viva.gr/tickets/music/marky-ramones-blitzkrieg-bad-movies-live/
13/5/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου