ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: FOREIGNER (LIVE), SLASH Feat. MYLES KENNEDY and the CONSPIRATORS (LIVE)/ McLAUGHLIN/DIMEOLA/PACO DE LUCIS (LIVE)

 

Live κυκλοφόρησαν ολόκληρο το ιστορικό άλμπουμ τους 4 οι Foreigner, με την ευκαιρία της 40ης επετείου από την πρώτη κυκλοφορία του. Live τα (θεο)κλάσικα »Waiting For A Girl Like You", "Urgent", "Break It Up" και "Juke Box Hero" που στην καινούργια έκδοση του άλμπουμ αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο ψηφιακά και σε βινύλιο από τα Walmart στις 6 Ιουνίου.
Οι SMKCή καλύτερα οι Slash Feat. Myles Kennedy And The Conspirators παράλληλα με το Video που παρουσίασαν για το τραγούδι τους April Fool από το τελευταίο άλμπουμ τους 4, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του πρώτου live τους με τίτλο Live At Studios 60, που ηχογραφήθηκε στο Φεβρουάριο του  2022 και τότε είχε μεταδοθεί live streamed από το Facebook και  YouTube. Η βινυλιακή έκδοση Live At Studios 60 θα γίνει σε 2250 διπλά άλμπουμ και  θα διατεθούν κατά την Record Store Day, στις 18 Ιουνίου.  
 SMKC - Live At Studios 60 tracklist
The River Is Rising
Whatever Gets You By
C'est la vie
The Path Less Followed
Actions Speak Louder Than Words
Spirit Love
Fill My World
April Fool
Call Off The Dogs
Fall Back To Earth
You’re A Lie
World On Fire
Driving Rain


Ένα καινούργιο live άλμπουμ από τους 3 σπουδαίους jazz fusion κιθαρίστες, John McLaughlin, Al Di Meola και Paco De Lucia (έφυγε από τη ζωή το 2014), θα κυκλοφορήσει την Ιουλίου 2022. Πρόκειται για το Saturday Night In San Francisco που ηχογραφήθηκε κατά τη δεύτερη ημέρα συναυλιών που είχαν δώσει το Δεκέμβριου του 1980 στο Warfield Theatre του San Francisco.

Η πρώτη ημέρα είχε κυκλοφορήσει με τίτλο με τίτλο Friday Night In San Francisco κι είναι εκείνο το ιστορικό live άλμπουμ που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Το Saturday Night In San Francisco αποτελεί την ηχογράφηση της δεύτερης ημέρας των συναυλιών κι η επεξεργασία έγινε από τον DiMeola με ταινίες από το 16κάναλο. Το Saturday Night In San Francisco θα κυκλοφορήσει σε CD deluxe digipak edition, βινύλιο και ψηφιακά.


11/5/22
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου