NEWS OF THE WORLD (28/2/22)


• Με $274 την ημέρα μπορείτε να νοικιάσετε σαν AirBnB το σπίτι που μεγάλωσαν στο Jacksonville τα αδέλφια Ronnie, Donnie και Johnnie Van Zant! Άσε που στο ένα υπνοδωμάτιο, υπάρχει κρεμασμένος ο χρυσός δίσκος του Street Survivor.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 7 Μαΐου, στον αριθμό 105 της οδού Πειραιώς στο LouLou Present θα γίνει η παρουσίαση του νέου δίσκου των Λευκή Συμφωνία με τίτλο Σαν τον Ήλιο.
Ήταν τέλη του 2017 όταν τα ιδρυτικά μέλη της Λευκής Συμφωνίας έκαναν την «επανένωση της χρονιάς» ξεκινώντας ένα απίστευτο σερί δυνατών ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν σα να μην είχαν σταματήσει ποτέ!
Το νέο υλικό αναδυόταν ολοένα, και έτσι οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, επέστρεψαν δισκογραφικά με το «Σαν τον Ήλιο». Ένα full length album δέκα κομματιών που βρήκε θερμή αποδοχή μαζί με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.
Μέσα από το εσωτερικευμένο πλέγμα αναζητήσεων που τους χαρακτηρίζει από την αρχή τους, μας χάρισαν συνθέσεις που υπηρετούν πιστά τον χαρακτηριστικά διαχρονικό dark wave/post punk/dark rock ήχο της μπάντας. Ηχητικά μονοπάτια γεμάτα ατμόσφαιρες, ψυχεδέλεια και progressive πινελιές. Σαρανταεπτά λεπτά ενός στοιχήματος που έβαλαν - και το κέρδισαν.
Βρισκόμαστε πλέον στην αρχή του 2022 και επιτέλους οι συνθήκες είναι κατάλληλες για εκείνη την ζωντανή παρουσίαση που δεν έγινε ως τώρα. Σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα live επανασύνδεσης με το κοινό τους. Μια γιορτή για το «Σαν τον Ήλιο» στην ολότητά του, εμπλουτισμένο με αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφία τους αλλά και την πρώτη εκτέλεση επί σκηνής της πιο πρόσφατης, αγγλόφωνης κυκλοφορίας τους, Black Twilight
Πληροφορίες Εισιτηρίων
Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει
Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 13 ευρώ
Τιμή Ταμείου: 15 ευρώ
Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's)
Η συναυλία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις κατά την περίοδο της εκδήλωσης.
• Οι Intelligent Music Project, το συγκρότημα που αποτελείται από τους Ronnie Romero τραγούδι και τους Βούλγαρους Bisser Ivanov κιθάρα, Stoyan Yankoulov ντραμς, Dimitar Sirakov μπάσο και Ivo Stefanov & Samuel Eftimov πλήκτρα, θα εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία στο φετινό διαγωνισμό Eurovision 2022, τον ερχόμενο Μάιο με το τραγούδι “Intention” που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Μετά την επιτυχία των Maneskin”τσίμπησαν» όλοι με το hard rock όπως είχε συμβεί το 2006 με τους Lordie.Και μια απλή ερώτηση: Αυτός ο καλός τραγουδιστής Romero, με την αξιοπρόσεχτη καριέρα σαν Lords of Black αλλά και Michaecl Schenker Group, Sunstorm και φυσικά πάνω από όλα Rainbow, δηλαδή τραγούδησε δίπλα στον Μαυροφορεμένο αλλά και στον Schenker, κατάλαβε ότι με την παρoυσία του στη Eurovision θα ανεβάσει την καριέρα του περισσότερο; Στα πλαίσια της προωθητικής ευρωπαϊκής περιοδείας τους θα εμφανιστούν live και στην Θεσσαλονίκη στις 25 Μαρτίου στο Principal Club Theater.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο τραγουδιστής των Mark Lanegan. O Mark Lanegan είχε κυκλοφορήσει 12 προσωπικά άλμπουμ, με τελευταίο το Straight Songs of Sorrow (2020) ενώ είχε τραγουδήσει σε άλμπουμ των Greg Dulli (σαν The Gutter Twins), Joe Cardamone, Steve Fisk, The Walkabouts, Mad Season, Queens Of The Stone Age, Masters Of Reality, Eagles Of Death Metal, The Breeders, Soulsavers, Unkle, Earth και Manic Street Preachers.
• Το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Pearl Jam, Eddie Vedder "Earthling" πήγε στο No. 1 του Billboard Top Album. Την κυκλοφορία του ο Vedder υποστηρίζει με παν αμερικάνικη περιοδεία.
• Δείτε  το lyric video του καινούργιου τραγουδιού του Ted Nugent, «American Campfire" μέσα από τον καινούργιο δίσκο του Detroit Muscle που θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου. Μαζί του παίζουν και οι Greg Smith μπάσο και Jason Hartless ντραμς.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών η ηθοποιός Sally Kellerman, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ρόλο της Hot Lips Houlihan στην αντιπολεμική ταινία M*A*S*H(1970).
• «Ήταν ένας από τους μεγάλους της Αγγλικής rock σκηνής». Με αυτές τις 9 λέξεις ο Ian Paice, σκιαγράφησε την προσωπικότητα και την προσφορά του Gary Brooker, που έφυγε πριν μερικές ημέρες από τη ζωή.
• "Seventh Sun" είναι ο τίτλος του δεύτερου single των Scorpions από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους "Rock Believer" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου