ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: GHOST/ WARRIOR SOUL/RONNIE LE TEKRO(TNT)/CHIP Z’ENUFF

 

Το 5ο άλμπουμ τους παρουσίασαν οι Ghost. Τίτλος του Impera, ημερομηνία κυκλοφορίας η 11η Μαρτίου και θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο kai ειδική έκδοση digi cd. Το video single που επέλεξαν είναι για το τραγούδι "Call Me Little Sunshine" σε σκηνοθεσία Matt Mahurin και πρωταγωνίστρια την Ruby Modine. Το θέμα των στίχων του "Impera" μας μεταφέρει στον 14ο αιώνα στην Ευρώπη, την εποχή της πανώλης και το γενικό αποτέλεσμα είναι η πιο φιλόδοξη και λυρικά ουσιαστική παρουσίαση που έχει πραγματοποιήσει το συγκρότημα. Στα τραγούδια του Impera, αυτοκρατορίες ανατέλλουν και δύουν, επίδοξοι μεσσίες παρουσιάζονται στον οικονομικό και πνευματικό τομέα, προφητείες προμηνύονται καθώς οι ουρανοί γεμίζουν με ουράνια σώματα, θεϊκά και ανθρωπογενή.  Το συγκρότημα παρουσίασε πρώτα το τραγούδι "Hunter's Moon", το οποίο ακούστηκε στο soundtrack της ταινίας "Halloween Kills" κι ακουγόταν στους τίτλους του τέλους. Το τραγούδι κυκλοφόρησε σε συλλεκτικό σινγκλ (μικρός δίσκος).


Οι Warrior Soul, το συγκρότημα του Kory Clarke έχει καινούργιο άλμπουμ με τίτλο Out On Bail που θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου με πρώτο single το "We're Alive".


Ο κιθαρίστας των TNT Ronni Le Tekrø έχει έτοιμο το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου με τίτλο Bigfoot TV.


Με πολλούς καλεσμένους στο studio, ηχογράφησε ο Chip Z'Nuff, τραγουδιστής και μπασίστας των Enuff Z’Enuff το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Perfectly Imperfect, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου. Οι καλεσμένοι του είναι οι Joel Hoekstra (κιθάρα, Whitesnake, Trans Siberian Orchestra, Night Ranger), Steven Adler (ντραμς, Guns’n’Roses), Daxx Nielsen (ντραμς, Cheap Trick)και Daniel Hill (ντραμς, Enuff Z’Enuff). Πρώτο video single το "Heaven In A Bottle".

26/1/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου