NEWS OF THE WORLD (19/10/21)


 • Για 5η φορά ντύθηκε γαμπρός ο Roger Waters, αφού παντρεύτηκε την Kamilah Chavis. Να ζήσουν αγαπημένοι. Στο παρελθόν, ο Waters, έχει κάνει τέσσερις γάμους, με τον πρώτο με την παιδική του φίλη Judith Term το 1969 ενώ έχει 3 παιδιά από άλλους γάμους.

•  Για μια ακόμα φορά ο 57χρονος κιθαρίστας των Slayer, Kerry King εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την πρώϊμη διάλυση του συγκροτήματος, ενώ ετοιμάζει καινούργιο συγκρότημα το οποίο «θα βιάσει και θα δείρει»!

•  Δείτε τον πρώην κιθαρίστα των KISS, Ace Frehley να παίζει μαζί με τον Alice Cooper το κλασικό "School's Out" κατά τη διάρκεια της κοινής τους περιοδείας στην Αμερική.

• Μετά από πολλές δεκαετίες σιωπής και παραμονής στη σκιά, ο 76χρονος ντράμερ των Pink Floyd, Nick Mason, ένα “αθόρυβο” μέλος με μόνο ασχολία του εκτός συγκροτήματος τα αυτοκίνητα και οι αγώνες ταχύτητας, απέρριψε τις δηλώσεις του πρώην μπασίστα/τραγουδιστή Roger Waters ότι δέχτηκε εκφοβισμό(!!!) και τον παρομοίασε με τον Ιωσήφ Στάλιν! Η ιστορία ξεκίνησε από μια συνέντευξη του Waters όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε ότι οι Gilmour και Wright, προσπαθούσαν να τον βάλουν στην άκρη, πράγμα που δεν δέχτηκε ο Mason, λέγοντας ότι ο Waters δεν είναι ο άνθρωπος που εύκολα βάζεις στην άκρη. Ιδίως όταν αυτός προσπαθούσε να δώσει στο συγκρότημα άλλη διάσταση με τα φουσκωτα γουρούνια και την ταινία The Wall.
• Πολλές ημερομηνίες από την επερχόμενη περιοδεία τους του 2002 ανακοίνωσαν οι Accept, όπου για αρχή δεν συμπεριλαμβάνεται η χώρα μας, αλλά ελπίζουμε…
• Ο Peter Goalby έγινε γνωστός τραγουδώντας για τους Trapeze και τους Uriah Heep. Ειδικά με το μεγάλο συγκρότημα των Uriah Heep, τραγούδησε στα καλά άλμπουμ του Abominog, Head First και Equator και να θυμίσουμε ότι ήταν τραγουδιστής τους στην πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ελλάδα στο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας. Στις 5 Νοεμβρίου ο Goalby κυκλοφορεί το προσωπικό του άλμπουμ Easy With The Heartaches, το πρώτο από το 1985 και περιμένουμε να το ακούσουμε (και να το αγοράσουμε)!

• Ποτέ ο John Mellencamp δεν έκρυψε τους επηρεασμούς του. Επηρεασμούς που προέρχονται από τους Bob Dylan και Bruce Springsteen. Ακούστε το τραγούδι “Wasted Days” με τους δύο μουσικούς (Mellencamp και Springsteen) να τραγουδούν μαζί. Το τραγούδι θα παρουσιαστεί στο καινούργιο άλμπουμ του Mellencamp που θα κυκλοφορήσει το 2022.
• Ακούραστοι. Οι δύο πρώην Accept, ο κιθαρίστας Herman Frank κι ο τραγουδιστής (σ.σ.για ένα δίσκο, το Eat the Heat) David Reece, έχουν σχηματίσει τους Iron Allies με τη συμμετοχή του μπασίστα Donnie Van Stavern (Riot) και του ντράμερ  Francesco Jovino (U.D.O., Primal Fear, Jorn, Primal Fear). Ήδη η καλή παρέα έχει έτοιμα 22(!!!) τραγούδια και ψάχνει δισκογραφικό συμβόλαιο, ενώ ο Reece θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Blacklist Utopia.
• Δεν στέριωσε στους Vandenberg ο τραγουδιστής Ronnie Romero και ήδη αντικαταστάθηκε από τον γνωστό μας Mats Levén (Candlemass).
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο μπασίστας Deon Estus που είχε παίξει με μεγάλα ονόματα όπως Frank Zappa, Wham!, George Michael, Marvin Gaye, Tina Turner, Frank Zappa, George Clinton, Annie Lennox, Edgar Winter και Elton John.


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου