ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η TAWNY KITAEN


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών,χωρίς να γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της, η ηθοποιός και μοντέλο Tawny Kitaen, που έγινε γνωστή στο metal κοινό, πρώτα από τις φωτογραφήσεις στα εξώφυλλα των Ratt, Out of the Cellar (1984) και στο πρώτο EP τους του 1983 και μετά από τη συμμετοχή της στα video των Whitesnake .
Η Julie Kitaen όπως είναι το πραγματικό όνομά τη, γεννήθηκε το 1961 στο San Diego και το 1983 έπαιξε τον πρώτο ρόλο της στην τηλεοπτική ταινία, Malibu. Την επόμενη χρονιά 1984 εμφανίστηκε στην ταινία The Perils of Gwendoline in the Land of the Yik-Yak, γνωστή και σαν σκέτο Gwendoline ενώ η πιο γνωστή παρουσία της ήταν στη νεανική ταινία Bachelor Party (1984), δίπλα στον Tom Hanks. Έπαιξε ακόμα στα Witchboard (1986), White Hot και  and Dead Tides. Εκτός των 2 εξώφυλλων των Ratt, η Kitaen έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στα video των Whitesnake, "Here I Go Again", "Still of the Night", "Is This Love" και "The Deeper the Love" και παντρεύτηκε τον  David Coverdale.  Ο γάμος τους κράτησε μόνο 2 χρόνια  και το 1997 παντρεύτηκε τον παίκτη του baseball Chuck Finley για να χωρίσουν το  2002 όταν κατηγορήθηκε ότι κλώτσησε με γόβα τακούνι στο πρόσωπο. Εκτός από το διαζύγιο, η Kitaen έλαβε και εισαγγελική παραγγελία να μην τον πλησιάζει! Το ζευγάρι ΄ήταν παντρεμένο5 χρόνια κι είχε 2 κόρες.


Πριν από τον Covedale η Kitaen έβγαινε με τον κιθαρίστα των Ratt, Robin Crosby ενώ είχε παίξει και στο video των Ratt, "Back For More" . Είχε εμφανιστεί σε πολλά σήριαλς  ενώ το 2006 είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Σίγουρα έγινε γνωστή από τα εξώφυλλα των Ratt αλλά η συμμετοχή της στα video των Whitesnake ήταν αυτά που άλλαξαν την καριέρα της και την έκαναν καθημερινή επισκέπτεται στα όνειρά μας.


8/5/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Πραγματικά: Κρίμα το κορίτσι! Χωρίς πλάκα! Μιλάμε για το 1987, έτσι; Μια χρονιά αναζωογόνησης της μουσικής. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Pour Some Sugar on Me, Living on a Prayer, Alone, Joshua Tree, ... Μέχρι και οι Bee Gees αναστήθηκαν εκείνη τη χρονιά (You Win Again, νομίζω λεγόταν το σουξέ τους). Και ξαφνικά, μέσα σ' όλο αυτό το χαμό, μια γκρουπάρα, μια τραγουδάρα, κάτι αυτοκινητάρες, μα -πάνω απ' όλα- ένας κροίτσαρος! Και μην μου πείτε "εντάξει, εσύ κοίταζες τον κορίτσαρο" γιατί, αν ήταν έτσι, θα είχα να μνημονεύσω τη φοβερή Sabrina, που επίσης έκανε επιτυχία το 1987 με το "Boys, Boys, Boys"! Δεν είναι απλό να ξεχωρίσεις μέσα σ' όλα αυτά! Η Tawny Kitaen τα κατάφερε! Γι' αυτό: Κρίμα το κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή