NEWS OF THE WORLD (18/4/21)


 • Δύο βιβλία με θέμα τους Led Zeppelin και τον ντράμερ τους Jon Bonham θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα. Η εκδοτική εταιρεία Hachette Books θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου την πρώτη βιογραφία του ντράμερ Jon Bonham με τίτλο "Beast: John Bonham And The Rise Of Led Zeppelin", η οποία θα έχει 384 σελίδες και πρόλογο από τον Dave Grohl. Τη βιογραφία υπογράφει C.M. Kushins. Η Penguin Press θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου το βιβλίο του Bob Spitz, "Led Zeppelin: The Biography". Ο Spitz στο παρελθόν έγραψε τη βιογραφία των Beatles και η δουλειά του είχε πάρει πολύ καλές κριτικές. 

• Ακούστε το πολύ καλό ακυκλοφόρητο τραγούδι του Gary Moore με τίτλο «I'm Tore Down¨ από τη συλλογή How Blue Can You Get.



• Ο ηθοποιός Pete Davidson θα παίξει το ρόλο του Joey Ramone στη βιογραφική ταινία που ετοιμάζει το Netflix με τίτλο I Slept With Joey Ramone. Τo σενάριο βασίζεται στη βιογραφία που έγραψε ο αδελφός του του Joey κι ο δημοσιογράφος Legs McNeil.

 • Το υπερμεγέθες άγαλμα του Freddie Mercury, ύψους 22 ποδιών που κοσμούσε το εξωτερικό του Dominion Theatre του Λονδίνου όπου το 2002 παιζόταν το μιούζικαλ We Will Rock You, προτίθεται να αγοράσει ο ντράμερ των Queen, Roger Taylor. Ήδη έχει ετοιμάσει το χώρο στο σπίτι του στο Surrey κι έχει ζητήσει τη σχετική άδεια από το Δήμο, λόγω του υπέρ μεγέθους. Το έργο παίχτηκε έως και το Μαϊο του 2014 και ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του West End.
• Στις 25 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το live άλμπουμ των Ιταλών Lacuna Coil με τίτλο  "Live From The Apocalypse". Η κυκλοφορία του θα γίνει σε CD+DVD digipak και 2πλό βινύλιο με dvd και πλούσιο ένθετο.

• Δεν πέρασε ούτε ενάμιση χρόνος και οι Iron Maiden επαναλαμβάνουν τη συνεργασία τους συνεργάστηκαν με την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του Steve Harris, τη West Ham. Αυτές τις ημέρες παρουσίασαν και μια δεύτερη εμφάνιση για τα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι διαθέσιμη στα επίσημα sites των Iron Maiden και της West Ham.

• Οι Whitesnake ετοιμάζουν κάποια χριστουγεννιάτικα τραγούδια τα οποία ελπίζουν να ηχογραφηθούν όχι εξ αποστάσεων αλλά από κοινού στο studio. Πάντως ο David Coverdale διευκρίνισε ότι δεν θα είναι άλμπουμ αλλά 1-2 τραγούδια!
• Ένοχος για δύο από τα 6 αδικήματα (παρεμπόδιση επίσημης διαδικασίας του Κογκρέσου και η καταπάτηση απαγορευμένης περιοχής του Καπιτωλίου ενώ ήταν οπλισμένος με επικίνδυνο όπλο) παραδέχτηκε ο κιθαρίστας των Iced Earth, John Schaffer. Να σημειώσουμε ότι η πρώτη κατηγορία τιμωρείται με ποινή φυλάκισης ως και 20 χρόνια ενώ η δεύτερη με φυλάκιση τέως 10. Ήδη οι δικηγόροι του έχουν ξεκινήσει  συνεργασία  με την κυβέρνηση και πρότειναν ποινή φυλάκισης, τριάμιση με τεσσεράμιση χρόνια, ανάλογα με το πόσο αποδοτική θα είναι η συνεργασία του με την κυβέρνηση.
 • Δείτε μια ανεκτή διασκευή του Highway Star από τους Δάντη και Δημήτρη Σταρόβα, που εξαιρώντας την χλιαρή εισαγωγή, πρέπει να ομολογήσω ότι προσπαθούν πολύ. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα ονόματα των άλλων μουσικών για να τα αναφέρω.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου