Το HALF NOTE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ STREAMING ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την αναστολή της λειτουργίας του Half Note Jazz Club όπως και όλων των συναυλιακών και πολιτιστικών χώρων της χώρας. Ένας χρόνος μέσα στον οποίο η ασφυκτική κατάσταση της πανδημίας, μας αφαίρεσε τη δυνατότητα επαφής και της αλληλεπίδρασης μεταξύ κοινού και των μουσικών. Οι χώροι όμως, υπάρχουν και στηρίζονται από τους μουσικούς και φυσικά από το κοινό. Δυστυχώς στην συγκυρία αυτή, οι μουσικοί – περισσότερο από ποτέ- χρειάζονται την υποστήριξη του κοινού και φυσικά έναν χώρο,  μια σκηνή να παίζουν.  Το Half Note Jazz Club, στην 40χρονη παρουσία του στη live ζωή της Αθήνας, παρουσίασε στο πιστό κοινό του πολλά ανερχόμενα και αναρίθμητα κορυφαία ονόματα της διεθνούς και εγχώριας σκηνής. Από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου το Half Note έχει επιστρέφει κοντά σας..… αλλιώς!
#We_stream_our_dream στο Half Note Jazz Club, με μια σειρά streaming live εμφανίσεων από κορυφαία σχήματα της σκηνής μας, που ξαναβρίσκουν σκηνή να εκφραστούν και να μπορεί η σπουδαία μουσική να φτάσει πάλι στο κοινό. Μπορεί να μην υπάρχει η διάδραση που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με το live κοινό σε συνάρτηση με της τζαζ, αλλά η ψυχή και καρδιά του κόσμου μπορεί, έστω κι από απόσταση, να γεμίσει από όμορφα συναισθήματα, να πάρει τα μουσικά μηνύματα και η σπουδαία μουσική δημιουργία, να ξαναβρεί μια σκηνή να ξεδιπλωθεί! Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η μοναδική δυνατότητα από κάθε σημείο της Ελλάδας (κι όχι μόνο) να βρεθεί κάποιος στο χώρο του Half Note Jazz Club και να παρακολουθήσει μία εξαιρετική ζωντανή παράσταση ξεχωριστών Ελλήνων καλλιτεχνών.
 Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναυλία των Dimitris Kalantzis Quartet στο project «Mano’s» και ακολουθούν κάθε εβδομάδα οι: Γιώργος Κοντραφούρης Trio, Πέτρος Κλαμπάνης Trio,  Human Touch, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος Quartet, Σωκράτης Σινόπουλος Quartet, Spiral Trio,  Δημήτρης Τσάκας Quartet, Αγγελική Τουμπανάκη/ Crossover Quintet. Κάθε εβδομάδα και για μία εβδομάδα, ένα εξαιρετικό live μεταφέρεται στο σαλόνι του σπιτιού μας, μέσα από το viva.gr.

27/2/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου