ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ VIDEO ΤΩΝ AC/DC, FIREWIND KAI FOO FIGHTERS


Τρία καινούργια video περιέχει η σημερινή ενότητα. Πρώτο το video των AC/DC για το τραγούδι τους "Realize". Παράλληλα, ο Angus Young διέψευσε τις φήμες ότι είχε γράψει έστω κι ένα τραγούδι με τον Axl Rose, την εποχή που ο τελευταίος είχε αντικαταστήσει τον Brian Johnson. Το δεύτερο video αφορά τους Firewind κι έχει τίτλο "Devour". Προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο το όνομά τους που θα κυκλοφορήσει το Μάιο κι είναι το πρώτο με τον καινούργιο τραγουδιστή Herbie Langhans (πρώην Avantasia, Sinbreed). Τρίτο και τελευταίο video είναι αυτό των Foo Fighters με τίτλο “Waiting on a War”. Ένα μελωδικό track που κορυφώνεται καθ’ όλη την διάρκεια του με τον Dave Grohl να αφηγείται την δική του ιστορία για το πως εμπνεύστηκε για το τραγούδι:


«Τον περασμένο Χειμώνα, όπως πήγαινα την κόρη μου στο σχολείο, με ρώτησε -Μπαμπά, θα γίνει πόλεμος; Σάστισα καθώς συνειδητοποίησα, ότι ζει κάτω από το ίδιο σκοτάδι που ζούσα εγώ 40 χρόνια πριν.
 Εκείνη την ημέρα έγραψα το “Waiting on a War”. Κάθε μέρα περιμένω τον ουρανό να πέσει. Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό; Υπάρχει κάτι άλλο πέρα από αυτό εκτός από το να περιμένουμε ένα πόλεμο; Γιατί χρειάζομαι περισσότερα. Όλοι μας. Αυτό το τραγούδι γράφτηκε για την κόρη μου, την Harper, η οποία χρειάζεται ένα καλύτερο μέλλον.. όπως όλα τα παιδιά».


Το καινούργιο άλμπουμ των Foo Fighters έχει τίτλο “Medicine at Midnight” (κυκλοφορεί στις 5 Φεβρουαρίου από την Panik Records και την Sony Music) παραγωγή έχει κάνει ο Greg Kurstin και οι Foo Fighters, ηχολήπτης είναι ο Darrell Thorp και η μίξη είναι του Mark “Spike” Stent.

15/1/21
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου