NEWS OF THE WORLD (21/12/20)


• Sex tape ακούγαμε και sex tape δεν βλέπαμε. Επί τέλους, η περίφημη σεξ βιντεοταινία του ντράμερ των Motley Crue Tommy Lee και της τότε συζύγου του και ηθοποιού Pamela Anderson, που έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στη τηλεοπτική σειρά “Baywatch”, Pamela Anderson, θα γίνει μίνι σειρά! Το ρόλο της Anderson θα παίξει η ηθοποιός Lily James και του Tommy Lee o Sebastian Stan. O τίτλος για την ώρα είναι "Pam & Tommy" και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι το ζευγάρι βιντεοσκόπησε τις σεξουαλικές επαφές του σε  ταινία που έκλεψε ο ηλεκτρολόγο από το σπίτι τους και την ανέβασε στο ίντερνετ. Η Pamela Anderson έκανε αγωγή στην εταιρεία που το κυκλοφόρησε, αλλά τελικά αναγκάστηκε να κάνει συμβιβασμό με την ταινία να συνεχίζει να είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Μάλιστα, μέσα σε μόλις 12 μήνες από την «κυκλοφορία» της υπολογίζεται πως το βίντεο έκανε τζίρο 77.000.000$.
• Ακόμα δεν συμπληρώθηκε χρόνος από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του Ozzy, Ordinary Man κι ο κιθαρίστας του και παραγωγός Andrew Watt έχει ξεκινήσει την προεργασία για το καινούργια τραγούδια του. Μαζί του εκτός από τον Watt που θα παίζει κιθάρα, θα τον συνοδεύσουν οι Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) ντραμς και Duff McKagn (Guns’n’Roses) μπάσο, που είχαν παίξει και στο Ordinary Man με καλεσμένους τους Taylor Hawkins [Foo Fighters) ντραμς και Robert Trujillo μπάσο (Metallica). 

• Ακούστε τον πρώην ντράμερ των Kiss, Peter Criss να παίζει ντραμς στο καινούργιο τραγούδι του Richie Scarlet με τίτλο "The Catman & the Emperor". Ο Criss είναι ο "Catman" κι ο Scarlet ο "The Emperor".
• Οι Sammy Hagar & The Circle θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιανουαρίου 2021 το άλμπουμ "Lockdown 2020" με διασκευές! Αγαπημένα τους τραγούδια (Won't Get Fooled Again Who, Good Enough Van Halen, Three Little Birds Bob Marley, Whole Lotta Rosie AC/DC,  For What It's Worth Buffalo Springfield, Heroes, David Bowie κ.α. όπως τα έπαιζαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ο χρυσόδετοςκι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στους Circle εκτός του Sammy Hagar παίζουν και οι Jason Bonham ντραμς, Michael Anthony μπάσο και Vic Johnson κιθάρα.
• Τα 71α γενέθλια του γιόρτασε ο κιθαρίστας των ZZ Top, Billy Gibbons και με την ευκαιρία των εορταστικών ημερών ακούστε το κλασικό Run Rudolph Run του Chuck Berry από το 1958 όπως το διασκεύασε ο Gibbons, o Lemmy κι ο πανταχού παρών μαϊντανός Dave Grohl. Το τραγούδι ερμηνεύει ο Αρχηγός θα το βρείτε στη χριστουγεννιάτικη συλλογή  We Wish You a Metal Xmas and a Headbanging New Year όπου κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμηνεύονται από τους Ronnie James Dio, Tony Iommi,  Scott Ian, Chuck Billy, Simon Philips, John 5, Bruce Kulick, Alice Cooper, Steve Lukather κ.α.



• 22 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους "Liquid Tension Experiment 2" (1999), οι Liquid Tension Experimental, δηλαδή οι κ.κ. Jordan Rudess πλήκτρα, John Petrucci κιθάρα (και οι δυν νυν μέλη των Dream Theater), Mike Portnoy ντραμς και Tony Levin μπάσο (πρώην King Crimson, Peter Gabriel) υπέγραψαν με την  InsideOut Music για την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους που θα έλθει το 2021.
• Οι folk rockers Strawbs δεν το βάζουν κάτω και στις 26 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο Settlement. Το σημερινό σχήμα τους περιλαμβάνει πολλά παλιά κλασικά μέλη τους όπως τους David Cousins, Dave Lambert και Chas Cronk καθώς και τους Dave Bainbridge και Tony Fernandez οι οποίοι είχαν πάρει μέρος στο 50th Anniversary Weekend που είχε γίνει το 2019. Special καλεσμένος το παλιό μέλος τους John Ford. Το Settlement θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο 180grm.

Κυκλοφόρησε το ΕΡ των No Name Dogs με τίτλο «9•11». Κι αν το μυαλό σας πάει ότι ο τίτλος προέρχεται από την ημέρα του τρομοκρατικού
χτυπήματος στις ΗΠΑ ή τον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης για την Αμερική. Η πηγή του τίτλου είναι πολύ πιο απλή καθώς 9 με 11 είναι συνήθως η ώρα που κάνουν πρόβες! Τα 5 τραγούδια του EP βασίζονται σε κιθαριστικά riffs, όχι με τη λογική της πολυλογίας αλλά με βιωματικούς στίχους πάνω σε κοινωνικά θέματα όπως ο ρατσισμός, η έπαρση, οι προσωπικές σχέσεις, η ανάγκη για πίστη και η
αποκοπή από όλα όσα μας κρατάνε δέσμιους. Το σύνολο πλαισιώνεται από ένα rhythm section που δίνει τον κατάλληλο παλμό σε κάθε ιστορία, ώστε ο ακροατής να βιώνει και όχι απλά να ακούει το κάθε κομμάτι. Οι No Name Dogs απαρτίζονται από τους Χάρη Κονταξή τραγούδι, Πέτρος Νικς κιθάρα, Γιώργο Μοτάκη μπάσο και Βασίλη Ροδόστογλου ντραμς. Για επικοινωνία στο facebook, πατήστε εδώ.

• Το lyric video ακόμα ενός χριστουγεννιάτικου τραγουδιού παρουσίασαν οι Blackmore’s Night. Πρόκειται για το "O Little Town Of Bethlehem" από το EP "Here We Come A-Caroling" που ήδη κυκλοφορεί.

• Ο Jon Bon Jovi και η γυναίκα του Dorothea ανακοίνωσαν άνοιξαν ακόμα ένα εστιατόριο το οποίο θα βοηθάνε άπορους ανθρώπους. Τα εστιατόρια με την επωνυμία τους 'JBJ Soul Kitchen' , δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά βοηθούν άπορους κι άστεγους. Σύμφωνα με δήλωση του Jon Bon Jovi το τρίτο εστιατόριο βρίσκεται στο Rutgers.
• Εκτός από μουσική οι καλλιτέχνες βρήκαν χρόνο κατά τη διάρκεια της καραντίνας να γράψουν την αυτοβιογραφία τους. Κι ένας από αυτούς είναι ο μπασίστας των Deep Purple, Roger Glover που σύμφωνα με ότι δήλωσε έχει προχωρήσει πολύ στο γράψιμο.
• Μια αξιοπερίεργη αλλά και ενδιαφέρουσα είναι η συνεργασία του κιθαρίστα των Iron Maiden, Adrian Smith και του κιθαρίστα, τραγουδιστή τωνWinery Dogs Richie Kotzen που σχημάτισαν το project Smith / Kotzen. Ακούστε το τραγούδι Taking My Chances.




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου