BOX SET ΑΠΟ ΤΟΝ ELTON JOHN, ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ GEEZER BUTLER ΚΑΙ 50th ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ KINKS

 

Elton: Jewel Box είναι ο τίτλος του καινούργιου new box set που ετοίμασε ο Elton John με πολλά σπάνια και δυσεύρετα τραγούδια του αλλά και demos, B-sides και πολλά γνωστές επιτυχίες του. Στο box set φιλοξενούνται 8 cd με 148 τραγούδια συνολικά και οι fans του θα βρουν υπερσπάνια demos που ηχογράφησε μεταξύ 1965 και 1971 με τα συγκροτήματα Bluesology και Bread and Beer Band. Η κυκλοφορία του θα γίνεις προς το τέλος του Νοεμβρίου και μεταξύ των πιο χαρακτηριστικών τραγουδιών που ακούγονται είναι τα ντουέτα του με τον Leon Russell στα τραγούδια Monkey Suit και Never Too Old, το ντουέτο του με τον Little Richard στο The Power, 2 τραγούδια από το παλιό του γκρουπ, τους Bluesology, 20 τραγούδια demo μόνο με πιάνο, το ντουέτο του με την Kiki Dee στο τραγούδι Snow Queen, το ντουέτο του με την France Gall στα  Les Aveux  και Donner Pour Donner και πολλά άλλα, που θα ενθουσιάσουν τους συλλέκτες. Να σημειωθεί ότι ο στιχουργός σχεδόν όλων των τραγουδιών του Elton John, Bernie Taupin είχε φέρει σοβαρές αντιρήσεις για την κυκλοφορία του box set που τελικά κάμφθηκαν!


Τρία προσωπικά άλμπουμ του μπασίστα των Black Sabbath, Geezer Butler, θα επανακυκλοφορήσουν σε cd και βινύλιο στις 30 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το άλμπουμ "Plastic Planet" που ήταν το πρώτο του που κυκλοφόρησε το 1995, το "Black Science"(1997) και το "Ohmwork" (2005). Και τα τρία κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε βινύλιο.


 Για τις 18 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η κυκλοφορία του box set του Kinks για την 50η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του άλμπουμ τους Lola Versus Powerman and the Moneygoround, Part One που περιείχε 2 μεγάλες επιτυχίες τους, το :Lola” και το “Apeman”. Η καινούργια έκδοση θα περιλαμβάνει το άλμπουμ με την αυθεντική ηχογράφηση του 1970 σε remastered καθώς και τα B-sides των singles που κυκλοφόρησαν, φωτογραφίες, 2 singles βινυλίου, alternate mixes, outtakes, instrumental και ακουστικές εκτελέσεις των τραγουδιών τους. Η πολυτελής έκδοση θα συνοδεύεται από 60σέλδιο ένθετο.


29/10/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου