O NICKO McBRAIN ΣΑΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Την εμπειρία του σαν αναγεννημένος χριστιανός περιέγραψε σε συνέντευξή του στο TVMaldita o 68χρονος ντράμερ των Iron Maiden, Nico McBrain.
  Ο γεννημένος στο Hackney του Λονδίνου το 1952 Nico, από μικρός πήγαινε στην εκκλησία και παρακολουθούσε το κήρυγμα. Όσο περνούσαν τα χρόνια, άρχισε να απομακρύνεται και η εκκλησία να μην παίζει κανένα ρόλο στη ζωή του. Έπρεπε να φθάσει το1998 όταν η σύζυγός του Rebecca του πρότεινε να πάει μαζί της στην εκκλησία. Κι αυτός να δεχτεί. «Ήταν Κυριακή πρωϊ όταν με ξύπνησε για να πάω μαζί της κι ένιωσα αυτή την ανάγκη που ήταν σαν κάλεσμα.
Είχαμε επισκεφτεί μια μικρή εκκλησία, τίποτε το ιδιαίτερο όππου έκαναν και συγκέντρωση χρημάτων. Σε μια άλλη επίσκεψη εκκλησίας όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Η Spanish River church, ήταν μεγαλύτερη και στο παρεκκλήσι έπαιζαν μουσική κάτι που ήταν πολύ εντυπωσιακό. Ποτέ δεν είχα πάει σε εκκλησία που να παίζουν σύγχρονη μουσική. Στεκόμουν κι άκουγα τη μουσική που ταίριαξε τόσο πολύ με το κήρυγμα, αλλά και την ίδια την εκκλησία. Τότε αισθάνθηκα να αλλάζει η ζωή μου και να πλησιάζω το Θεό. Αισθάνθηκα να δίνω την καρδιά μου στο Χριστό» λέει ο McBrain.  'Αισθάνθηκα να αλλάζει η ζωή μου, να λαμβάνω το δώρο που μου έκανε εκείνη τη στιγμή και να εγκαταλείπω το ποτό. Έδωσα την καρδία και τη ζωή μου στο Θεό". Βέβαια μια ερώτηση που του έγινε ήταν πως παίζει το Number of the Beast"με το στίχο "666, the one for you and me". Ο McBrain απάντησε ότι αυτό αναφέρεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης και οι στίχοι του τραγουδιού που γράφτηκαν από τον Steve Harris, γράφτηκαν μετά από ένα εφιάλτη του.
21/7/20
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου