NEWS OF THE WORLD (8/5/20)

• Λίγους μήνες μετά την αναγγελία και παρουσίαση των καινούργιων t-shirts των Iron Maiden με την ομάδα της West Ham, το μεγάλο βρετανικό metal συγκρότημα παρουσίασε μια σειρά καινούργιων t-shirts με ποδοσφαιρικό σχέδιο αλλά πάντα με το λογότυπο του συγκροτήματος. Οι τρεις πρώτες φανέλες που παρουσιάστηκαν είναι ενδεικτικές του καινούργιου σχεδιασμού και βασίζονται στα εξώφυλλα των δίσκων τους Piece Of Mind, Powerslave και Fear Of The Dark. Για την ώρα τα δικαιώματα για κυκλοφορία έχει μόνο η βραζιλιάνικη αγορά αλλά πιστεύεται ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να τις παραγγείλετε μπορείτε από εδώ.
• Σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Dangerous Toys, Jason McMaster είπε ότι είχε πρόταση για audition για τη θέση του τραγουδιστή στους Pantera αλλά και στους Skid Row, μετά την αποχώρηση του Sebastian Bach.
• Δείτε το πρώτο video single που ετοίμασαν οι Kansas για το τραγούδι τους "Throwing Mountains" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The Absence Of Presence"που θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου.

• 33 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ (Mythology), οι θεσσαλονικείς Northwind επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του History.

• ΄Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο συνιδρυτής των Kraftwerk, Florian Schneider μετά από μάχη με τον καρκίνο.
• Ο μεγάλος κιθαρίστας Jeff Beck κι ο Johnny Depp ηχογράφησαν το τραγούδι “Isolation” του John  Lennon εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Τα φωνητικά ανήκουν στον Johnny Depp όπως και η δεύτερη κιθάρα , ενώ μπάσο παίζει η Ronda Smith και ντρμας ο Vinnie Calauita.
• Στη διαδικασία του επαναπρογραμματισμού των συναυλιών που αναβλήθηκαν το 2020, βρίσκονται οι Judas Priest. Ήδη το συγκρότημα ετοιμάζει το πλάνο του για το 2021 με την προυπόθεση οι fans να είναι ασφαλείς.
• Τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του πρώην κιθαρίστα των Genesis, Steve Hackett με τίτλο "A Genesis In My Bed". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Steve Hackett ήταν κιθαρίστας του αγγλικού συγκροτήματος από το 1970 έως και το 1977.
• Ακόμα ένα video κατάφερε να ξεπεράσει το 1 δισεκατομμυρίο views στο Youtube. Μετά τα «November Rain» των Guns N’ Roses (1992), το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana (1991), «Sweet Child O’ Mine» (1987) Guns’nRoses, οι A-ha και το «Take On Me» (1985) και «Bohemian Rhapsody» των Queen.που ήταν το πρώτο χρονικά που το ξεπεράσε, ήλθε η σειρά του «Zombie» των Cranberries. Το τραγούδι για το 2020 είχε περίπου 178.000 views την ημέρα στο YouTube ενώ το ρεκόρ του 1 δισεκατομμυρίου views έγινε στις 18 Απριλίου.

• Υλικό για το καινούργιο studio άλμπουμ τους έχουν συγκεντρώσει οι Accept που αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020. Το άλμπουμ το οποίο θα διαδεχτεί το  "The Rise Of Chaos"(2017) θα είναι το πρώτο για τα καινούργια μέλη , τον κιθαρίστα Uwe Lulis και το ντράμερ Christopher Williams που αντικατέστησαν τους Herman Frank και Stefan Schwarzmann αντίστοιχα.




  • Πολλά sites μπέρδεψαν το όνομα του τραγουδιστή Brian Howe που έφυγε από τη ζωή με αυτό του Paul Rodgers με αποτέλεσμα να δημοσιεύσουν φωτογραφία του δεύτερου σαν ...πεθαμένου. Έτσι ο Rodgers έκανε δήλωση όπτι χαίρει άκρας υγείας!!!
 • Να και μια είδηση που έχει ενδιαφέρον. Ο τραγουδιστής των Queensryche, Todd LaTorre ετοιμάζει το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Το lockdown έδωσε ιδέες αλλά και χρόνο στους μουσικούς να συνθέσουν αλλά και να ηχογραφήσουν τις ιδέες τους. Μετά το Todd LaTorre και ο ντράμερ των Dream Theater, Mike Mangini ετοιμάζει το προσωπικό του άλμπουμ.

• Ακούστε το καινούργιο τραγούδι των Firewind με τίτλο "Welcome To The Empire", μέσα από το επερχόμενο καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο το όνομά τους, "Firewind" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαϊου.
• Δείτε μια τηλεοπτική εμφάνιση του Gary Moore μαζί με τους Chiftains να ερμηνεύουν live στο studio το κλασικό Over The Hills & Far Away. Στο μπάσο ο Neil Murray και στα πλήκτρα ο Neil Carter. (Κώστας Θεοδωρακάκος)







Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου