IRON MAIDEN – WEST HAM UNITED ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ

Ο μπασίστας των Iron Maiden, Steve Harris  είναι γνωστό ότι εκτός από φανατικός ποδοσφαιρόφιλος είναι κι οπαδός της West Ham United.  Σε συνεργασία με τη λονδρέζικη ομάδα παρουσίασε μια αθλητική εμφάνιση με τίτλο "Die With Your Boots On" με τίτλο δανεισμένο από το τραγούδι του συγκροτήματος από το 1983. Όπως βλέπετε κι από τη φωτογραφία, η εμφάνιση έχει τα χρώματα της West Ham United σε συνδυασμό με τη γραφή των Iron Maiden.
O Harris παρουσιάζοντας τη νέα αθλητική μουσική εμφάνιση της West Ham, θυμήθηκε ότι πήγε να τη δει για πρώτη φορά όταν ήταν 9 ετών με ένα φίλο του ένα χρόνο μεγαλύτερό του. Έχασαν από την Newcastle 4-3 αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει για πάντα οπαδό.
O Tracey Stratton, licensing manager της West Ham, βρήκε μια μεγάλη ευκαιρία να προωθήσει τόσο την ομάδα όσο και το υλικό της (merchandising) είπε: Ένα απόγευμα του προηγούμενου καλοκαιριού η boutique της ομάδας πλημμύρισε από rock fans των Iron Maiden. Το συγκρότημα έπαιζε σε 2 sold-out συναυλίες στο O2 κι  όλοι είχαν έλθει στη boutique επειδή ο Steve Harris είναι υποστηρικτής της ομάδας μας". Έτσι σκεφτήκαμε να συνδυάσουμε τα δύο ονόματα (Iron Maiden-West Ham United).
Από εδώ μπορείτε να δείτε και να προμηθευτείται την καινούργια φανέλα  maiden.store/whu και www.officialwesthamstore.com. Όμως ο Rockmachine.gr δεν σταματάει εδώ αλλά ανοίγει τον χρυσόδετο κι ασήκωτο τόμο της ιστορίας του rock και θυμάται τι ομάδα είναι μερικοί από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες, ξεκινώντας από τον Robert Plant που είναι Wolves, τον Roger Waters που είναι Arsenal, τον Elton John που διετέλεσε και πρόεδρος της Watford, τον Ian Gillan που είναι Queens Park Rangers, τον Noel Gallagher που είναι Manchester City, τον Bryan Adams που είναι Chelsea, τον Ian Paice που είναι Nottingham Forrest, τον Rod Stewart που είναι Celtic, Phil Lynott που ήταν Manchester United, τον Angus Young που είναι Arsenal, τον Johnny Rotten Arsenal αλλά και τον David Grohl που είναι West Ham!
1/12/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. σε ενα βιντεακι τελευταιο που ειχα δει τον Harris να παιζει μπαλα ηταν σε κατασταση ( 'καιρος να αποσυρθεις -η ρηξη χιαστων σου χτυπαει την πορτα΄' ) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήδη sold out η περιζήτητη φανέλα!
    αναμένουμε re-stocking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή