ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ Ο BRUCE DICKINSON ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
What Does This Button Do? - An Evening with Bruce Dickinson έχει εξελίχθει σε μία ολοκληρωμένη, αυτούσια παράσταση, θυμίζοντας σε πολλά σημεία stand-up show. Κοινό και κριτικοί παγκοσμίως εντυπωσιάζονται από την δεινότητά του και χαρακτηρίζουν το show ως must-see. Χωρισμένο σε δύο μέρη, με τον Bruce στο πρώτο ν' αφηγείται, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό στιγμές της απίστευτης ζωής του και να μοιράζεται με το κοινό ιστορίες και φωτογραφίες που δεν έφτασαν καν στις σελίδες του βιβλίου του, ενώ το δεύτερο μισό είναι αφιερωμένο στο κοινό σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων.
Στις 4 Νοεμβρίου, το ελληνικό κοινό θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δει από κοντά το απόλυτο είδωλο της μουσικής, να ακούσει τις εμπειρίες του και να γίνει μέλος του θαυμαστού κόσμου του Bruce Dickinson!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Bruce Dickinson on stage - part A: 21:00 - 21:45
Διάλειμμα: 21:45 - 22:00 (15')
Bruce Dickinson on stage - part B: 22:00 - 22:45

MORE INFO
⇻ Στο κοινό θα μοιραστούν ειδικές φόρμες προκειμένου να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους στον καλλιτέχνη. Φροντίστε λοιπόν να έχετε μαζί σας στυλό!
⇻ Θα υπάρχουν εντός του χώρου ειδικά Boxes όπου και θα συλλέγονται οι συμπληρωμένες με τις ερωτήσεις του κοινού φόρμες, καθ’υπόδειξη των ταξιθετών του χώρου. Στο δεύτερο μέρος του show o Bruce Dickinson θα απαντήσει στις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των θεατών, όπως τις διαλέξει ο ίδιος από τα ειδικά Boxes!

⇻ Προς αποσαφήνιση πιθανών ερωτήσεων θέλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:
Ο καλλιτέχνης δεν θα υπογράψει βιβλία, δίσκους, αφίσες στο κοινό.
Ο καλλιτέχνης δεν θα φωτογραφηθεί, πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια του show με τους fans!

⇻ H παράσταση θα διεξαχθεί στα αγγλικά.
Σύνοψη Βιβλίου

Ο Dickinson, αποκαλύπτει μέσω της αυτοβιογραφίας του -πάντα με δημιουργικότητα, πάθος και το "ανάρχικό” του χιούμορ - μερικές συναρπαστικές ιστορίες από τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των τριάντα ετών του με τους Maiden, τη σόλο καριέρα του, την παιδική ηλικία του στο εκκεντρικό βρετανικό σχολικό σύστημα, τις πρώτες του μπάντες, την πατρότητα και την οικογένειά του, την πρόσφατη μάχη του με τον καρκίνο. Τολμηρό, ειλικρινές, έξυπνο και πολύ αστείο, το ‘What Does This Button Do?’ είναι μια ματιά μέσα στη ζωή, την καρδιά και το μυαλό ενός από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους στον κόσμο. ‘Eνα γνήσιο είδωλο της rock.

Το 2017, η αυτοβιογραφία του What Does This Button Do?, έγινε best-seller στους New York & UK Times ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε σε επιλεγμένες αίθουσες της Βρετανίας, παρουσιάζοντας μέρη του και απαντώντας σε ερωτήσεις των θαυμαστών του.
3/11/19

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου