NEWS OF THE WORLD (1/9/19)

• Η επιχειρηματικότητα των Iron Maiden έχει επεκταθεί εκτός από τα κλασικά ty-shirts καπέλα κλπ και στον τομέα της μπύρας. Το αγγλικό συγκρότημα συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία του με τη ζυθοποιία Robinsons και ανακοίνωσαν μια νέα μπύρα που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με την ονομασία “Day Of The Dead” επηρεασμένη από το “Dia De Muertos” του Μεξικό. Τη συναυλία τους παρακολούθησε η ηθοποιός Nicole Kidman μαζί με το σύζυγό της, Keith Urban, super star της country. Το ζευγάρι  συνάντησε το συγκρότημα στα παρασκήνια και τράβηξε τη φωτογραφία που βλέπετε.
 • Αίσιο τέλος είχε η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε ο Ozzy Osbourne τόσο στο λαιμό του όσο και στη σπονδυλική στήλη. Το πρόβλημα το  είχε πολλά χρόνια και έπρεπε να προσχωρήσει σε οριστική λύση. Γι αυτό και μετέθεσε την περιοδεία του για το 2020 ενώ ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό Rolling Stone ότι φοβόταν μήπω ς μείνει παράλυτος! Τέλος καλά, όλα καλά.
• Στις 11 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Stryper, Michael Sweet. Τίτλος του Ten.
•   Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των The Flower Kings που θα είναι διπλό και θα τιτλοφορείται Waiting For Miracles. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε 2CD, 2LP/ 2CD και ψηφιακά.
• Την κυκλοφορία του Blu-ray "Stillness In Motion" ανήγγειλε ο Steve Vai. Η κυκλοφορία του θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει την εμφάνισή του στο Club Nokia του Los Angeles τον Οκτώβριο του 2012 που είχε κυκλοφορήσει αλλά όχι σε  Blu-ray. Η καινούργιά έκδοση θα περιέχει  και 2 cd με τη συναυλία!
• Δείτε τους Demons ad Wizards, το side project των Jon Schaffer και Hansi Kürsch να παίζουν το τραγούδι "The Gunslinger" στο Wacken Open Air.







• Ο τραγουδιστής των Fates Warning συνεχίζει την καριέρα του με το συγκρότημα αλλά δίνει βαρύτητα και στην προσωπική του καριέρα. Ο Ray Alder έχει έτοιμο το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "What The Water Wants" όπου μαζί του παίζουν οι Mike Abdow  κιθάρα( συμμετέχει στην περιοδεία των Fates Warning), Tony Hernando (Lords of Black) κι ο ντράμερ Craig Anderson (Ignite, Crescent Shiled).
• Το πρώτο του άλμπουμ μετά από 18 χρόνια θα κυκλοφορήσει ο οργανίστας των Journey και Santana, Gregg Rolie. Τίτλος του "Sonic Ranch".
• Δείτε το video των Sonata Artica για το καινούργιο τραγούδι τους "Cold".
• Μέσα σε τρεις ώρες οι Metallica ξεπούλησαν και τα 63.000 εισιτήρια για τη συναυλία τους στην πρωτεύουσα της Χιλής, Santiago. Η ψηφιακή προπώληση ξεκίνησε στις 11το πρωϊ της Πέμπτης 22 Αυγούστου και τελείωσε τρεις ώρες μετά, στις 14.00! Ο χρυσόδετος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι support σε αυτή την εμφάνισή τους είναι το Χιλιανό συγκρότημα των Yajaira και οι Greta Van Fleet.
• Δείτε το video των Michael Schenker Fest για το τραγούδι τους"Sleeping With The Light On",  μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "Revelation".

• Δείτε το video της Tarja για το τραγούδι της "Tears In Rain" από το άλμπουμ της "In The Raw".
• Το παλιό κλασικό τραγούδι τους "Haloween" παρουσίασαν οι Helloween σαν πρώτο video από το επερχόμενο live DVD/Blu-ray και CD τους.
• Με όγκο πίσω από το αυτί διαγνώστηκε ο κιθαρίστας των Stryper, Oz Fox και ήδη ξεκίνησε θεραπεία. Και ο Eddie Money διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου βαθμού στον οισοφάγο και ξεκίνησε θεραπεία. Και στους 2 περαστικά και δυνατά! 'Ετσι η σημερινή Σήραγγα του Χρόνου, μάς θυμίζει τη μεγάλη επιτυχία του Eddie Money "Walk on Water" (No 9 Αμερική, 1988).








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου