ROCK INCIDENT 80: Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ DEBBIE HARRY

Την 1η Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της  74χρονης Debbie Harry, τραγουδίστριας των Blondie με τίτλο Face it.
Ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που αναφέρει μέσα είναι κι αυτό του βιασμού της από  ένα εισβολέα στο σπίτι στη Νέα Υόρκη που έμενε με το σύντροφό Chris Stein, μετέπειτα ντράμερ των Blondie. Το περιστατικό συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του 70, πριν το συγκρότημα γνωρίσει επιτυχία.
Ο ληστής μπήκε σπίτι τους, τούς έδεσε κι  αφού έκανε το σπίτι άνω κάτω, πήρε τις κιθάρες, την φωτογραφική μηχανή και είπε στην Debbie Harry να βγάλει το σορτς. Τη βίασε κι έφυγε παίρνοντας μαζί τους τις κιθάρες τους, τη φωτογραφική μηχανή και της είπε «Πήγαινε τώρα πλύσου!!»
 «Η επίθεση που δέχτηκα με πλήγωσε πάρα πολύ, αλλά η απώλεια των κιθάρων ακόμα περισσότερο» λέει η ίδια.
Ένα άλλο στιγμιότυπο από τη ζωή της που αναφέρει, είναι η τυχαία συνάντηση της με τον κατά συρροή δολοφόνο Teddy Buddy. Ο διαβόητος δολοφόνος είχε προσφερεθέι να τη μεταφέρει με το αυτοκίνητο του κι όταν η Debbie Harry μπήκε στο αυτοκίνητό του, διεπίστωσε ότι έλειπαν όλες οι λαβές των παραθύρων αλλά και της πόρτας (Σ.Σ. για να μην μπορεί να βγει). Τελικά κατάφερε να ξεφύγει από τον Buddy ο οποίος είχε σκοτώσει 30 κοπέλες σε 7 διαφορετικές πολιτείες και εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα το 1989. Ακόμα μιλάει για τον εθισμό της στην ηρωϊνη ακόμα και του συζύγου της Chris Stein που την εποχή που χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, τον επισκεπτόταν πηγαίνοντας του ηρωϊνη! 
    
8/8/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου