NEWS OF THE WORLD (25/5/19)

• Ένα cd με τα τρία πρόσφατα τραγούδια των Rainbow θα είναι διαθέσιμο προς αγορά στην καλοκαιρινή περιοδεία του μεγάλου συγκροτήματος. Τα τραγούδια είναι τα “Storm’, “Black sheep of the Family και "Waiting For A Sign". Tίτλος του cd Rainbow Vorwarts" (Rainbow Forwards...).(Κώστας Θεοδωρακάκος).
• Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη του Klaus Meine, οι Scorpions  ετοιμάζουν καινούργια τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν το 2020.
• Έχουν ξεκινήσει ήδη οι προετοιμασίες για το rock musical με θέμα τους ZZ Top το οποίο μάλιστα είναι υπό την εποπτεία τους. Θα τιτλοφορείται Sharp Dressed Man κι αναμένεται να παιχτεί στο Las Vegas το 2020.
• Ο οργανίστας των Genesis, Tony Banks θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2019 το box set Banks Vaults: The Albums 1979-1995 με 7 προσωπικά του άλμπουμ.Οι τίτλοι τους είναι A Curious Feeling (1979), The Wicked Lady (1983), The Fugitive (1983), Soundtracks (1986), Bankstatement (1989), Still (1991) και Strictly Inc (1995). Το box set θα περιέχει κι ένα bonus DVD με music videos.
• Μετά το "Hello Sunshine", ακόμα ένα τραγούδι του παρουσίασε ο Bruce Springsteen . Πρόκειται για το "There Goes My Miracle".το οποίο περιλαμβάνεται στο καινούργιο Western Stars που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.
• Οι Black Star Riders παρουσίασαν το επίσημο video για το καινούργιο τραγούδι τους "Another State Of Grace" μέσα από το  ομώνυμο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.
• Τα 50 χρόνια καριέρας γιορτάζουν οι Yes και θα κυκλοφορήσουν στις 19 Ιουλίου ένα διπλό live cd με τίτλο 50 Live. Οι ηχογραφήσεις του έγιναν στο Fillmore της Φιλαδέλφεια στις 20 και 21 Ιουλίου 2018 και θα περιλαμβάνει 13 κομμάτια. Η κυκλοφορία του 50 Live θα γίνει σε 2CD, 4LP και ψηφιακά.


• Την εμφάνιση τους στο Wiltern του Λος Άντζελες το 2013 θα κυκλοφορήσουν σε cd, blu –ray και βινύλιο οι Soundgarden. Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του άλμπουμ King Animal και ο τίτλος είναι Live From The Artists Den.  Η κυκλοφορία του θα γίνει σς 2 cd, 4lp βινυλίου, Blu-ray αλλά και σε deluxe box set με 30λεπτά bonus συνεντεύξεις και 40σελιδο βιβλίο με φωτογραφίες.
• 49 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Black Sabbath, το tribute συγκρότημα που έχει σχηματίσει ο Zakk Wilde, με το όνομα Zakk Sabbath, θα το επαναηχογραφήσουν με τίτλο "Vertigo"
• Έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από καρκίνο, η Αμερικανίδα ηθοποιός Peggy Lipton που έγινε γνωστή παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά «Twin Peaks» στο ρόλο της Norma Jennings και παλαιότερα στη σειρά «The Mod Squad» την δεκαετία του '60 και την δεκαετία του '90, απεβίωσε χτυπημένη από τον καρκίνο στα 72 της χρόνια. H Lipton ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και παραγωγό Quincy Jones και τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ταινίαA Dog's Purpose(2017).
• Ο Πολωνός Rosław Szaybo όχι μόνο ήταν υπεύθυνος για τα artworks των εκπληκτικών "Sin After Sin", "Stained Class", "Killing Machine", "British Steel" και "Point of Entry", αλλά ήταν και ο άνθρωπος που σχεδίασε το κλασικό λογότυπο των Judas Priest. Δουλεύοντας στενά με τη CBS/Columbia για πολλά χρόνια, έκανε covers και για τους Elton John, Roy Orbison, Santana, Janis Joplin, The Clash και John Williams, ενώ το χέρι που βλέπουμε στο εμβληματικό εξώφυλλο του "British Steel" των Priest, είναι δικό του! Ο Szaybo "έφυγε" προχθές σε ηλικία 85 ετών από καρκίνο στον πνεύμονα.
• Ο ντράμερ Mark Zonder και ο κιθαρίστας, οργανίστας Gary Wehrkamp, ετοίμασαν το πρώτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει με τίτλο "If It's Real".
• Στο το 1972 και στους Aphrodite's Child μάς μεταφέρει η Σήραγγα του Χρόνου. Το κομμάτι είναι το "Four Horsmen" από το θρυλικό άλμπουμ τους  666 όπου το video δεν είναι φτιαγμένο ειδικά για το κομμάτι, τότε δεν υπήρχε η έννοια του music video αλλά έβαλαν τον ήχο πάνω σε footage που κατά κύριο λόγο έχει τον Ντέμη Ρούσο.
25/5/19






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου