NEWS OF THE WORLD (9/4/19)

• Δύο εμφανίσεις στη χώρα μας έχουν προγραμματίσει οι Bonfire. Η πρώτη το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Crow Club και την επομένη 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο 8ball Club της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
• Περιοδεία «Δώστε μου μάτια να βλέπω κι αυτιά να ακούω» ανακοινώθηκε για την Αμερική. Οι Yes, οι Asia με τη συμμετοχή του κιθαρίστα Steve Howe που είχε αποχωρήσει, ο μπασίστας των Moody Blues, John Lodge και οι Carl Palmer’s ELP Legacy με special guest στα φωνητικά τον Arthur Brown ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία που θα διαρκέσει σχεδόν 2 μήνες. Τίτλος της περιοδείας Royal Affair Tour.
• Σημαντική αλλαγή στη σύνθεση των Jack Starr’s Burning Starr. Αποχώρησε ο χαρισματικός κιθαρίστας Todd Michael Hall κι αντικαταστάθηκε από τον Alex Panza. Το συγκρότημα έχει καινούργιο δίσκο με τίτλο "Souls Of The Innocent" που θα κυκλοφορήσει στις επόμενες εβδομάδες.
• Το ελληνικό συγκρότημα των Floating Worlds, παρουσίασε το lyric video για το τραγούδι  “Sailing In History”, μέσα από τον επερχόμενο δίσκο “Battleship  Oceania” που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2019. Ενδιαφέρον έχει το concept των στίχων που αφηγούνται την ιστορία ενός θρυλικού πολεμικού πλοίου και του  πληρώματός του, οι οποίοι μεταμορφώθηκαν σε ένα πλεούμενο φάντασμα, έπειτα  από την ανάθεση μια μοιραίας, όπως εξελίχθηκε, αποστολής.
• Παρ’ όλη την τεράστια επιτυχία των Queen, o ντράμερ Roger Taylor δεν έχει σταματήσει την προσωπική του καριέρα. Ήδη παρουσίασε το νέο single του με τίτλο "Gangsters Are Running This World".
• Στο φετινό Rock in Dio που θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου στο Κύτταρο, special καλεσμένος ο τραγουδιστής των Praying Mantis,  John Jaycee Cuijpers, που έρχεται αφιλοκερδώς για να συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό σκοπό του event!!! Πληροφορίες για τα εισιτήρια μέσω του διαφημιστικού bamnner, δεξιά της σελίδας.

• Αυτή είναι η special έκδοση του πρώτου προσωπικού άλμπουμ Talk Is Cheap του κιθαρίστα των Roling Stones, Keith Richards. Περιλαμβάνει το άλμπουμ σε βινύλιο και CD, με bonus τραγούδια, 2 singles 45 στροφών, 80σέλιδο βιβλίο, αφίσα, πένα και ένθετο με στίχους.
• Το τρίτο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν στις 24 Μαϊου οι Soto, το συγκρότημα του τραγουδιστή Jeff Scott Soto. Τίτλος του "Origami" και δείτε το πρώτο video single με τίτλο "BeLie". Το "Origami" θα κυκλοφορήσει σε limited-digipak CD που θα περιέχει 3 αυτοκόλλητα και ένα bonus track, βινύλιο 180-gram που θα περιέχει και το CD και ψηφιακά.
• Η προβολή της ταινίας των Motley Crue, The Dirt συμπαρέσυρε το βιβλίο στο οποίο κατά κύριο λόγο βασίστηκε η ταινία. Έτσι το "The Dirt: Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band" του Neil Strauss, επέστρεψε στις λίστες των best sellers των New York Times!

• Ανέβαλλε όλες τις εμφανίσεις του για το 2019 ο Ozzy Osbourne μετά την ταλαιπωρία του με την πνευμονία. Ήδη έχει αρχίσει να τις επαναπρογραμματίζει για το Φεβρουάριο του 2020.
• Με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, High Priority, οι Rotting Christ, Leprous και Suicidal Angels θα ανοίξουν τη συναυλία των Slayer στο AthensRocks που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λ.Αλεξάνδρας το Σάββατο 13 Ιουλίου!
• Η Σήραγγα του Χρόνου μας έβγαλε στο 1984 όταν το ελληνικό συγκρότημα των Sharp Ties κυκλοφόρησε το “Safari Boys”. 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου