Ένα από τα καλά άλμπουμ του Ιρλανδού τροβαδούρου Van Morrison, το The Healing Game (1997) θα επανεκδοθεί σε 3πλό cd(!) με πολλά outtakes, σπάνιες ηχογραφήσεις και μια πλήρη συναυλία. Η επανακυκλοφορία του θα γίνει στις 22 Μαρτίου κι εκτός από 3πλό cd θα κυκλοφορήσει και σε μονό βινύλιο με όσα κομμάτια περιέχει και τα 10 τραγούδια που είχε η αρχική έκδοση του άλμπουμ. Η τριπλή έκδοση θα περιέχει σε ένα cd τη remastered έκδοση του κλασικού άλμπουμ, στο δεύτερο cd μια συναυλία που έδωσε ο Van Morrison στο Montreaux Jazz Festival τον Ιούλιο του 1997 και στο τρίτο μια σειρά από outtakes και σπάνιες ηχογραφήσεις. Μεταξύ αυτών θα ακούσετε μια live ηχογράφηση του τραγουδιού “St. Dominic’s Preview” ντουέτο με τους John Lee Hooker και  Carl Perkins καθώς και διασκευές επιτυχιών των Ray Charles και Sly Stone. Ακολουθεί το πλήρες track list. Το The Healing Game είχε κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 1997 και πιστοποιούσε την καλλιτεχνική άνθιση του Van Morrison. Είχαν προηγηθεί τα άλμπουμ How Long Has This Been Going On(1995) και Tell Me Something: The Songs of Mose Allison (1996) όπου συμμετείχαν οι Georgie Fame και Mose Allison. Η επανακυκλοφορία του The Healing Game (Deluxe) εντάσσεται σε μια γενική επανακυκλοφορία του υλικού του Morrison όπως η συλλογή Essential Van Morrison, ένα box set με τραγούδια της πρώτης περιόδου του όταν ήταν ακόμα με τους Them, μια συλλογή με live ακυκλοφόρητα τραγούδια από το 1973.
Van Morrison, The Healing Game (Deluxe Edition) track list
Disc 1 – (The Original Album…Plus)
1. “Rough God Goes Riding”
2. “Fire in the Belly”
3. “This Weight”
4. “Waiting Game”
5. “Piper at the Gates of Dawn”
6. “Burning Ground”
7. “It Once Was My Life”
8. “Sometimes We Cry”
9. “If You Love Me”
10. “The Healing Game”
Bonus tracks
11. “Look What the Good People Done”
12. “At the End of the Day”
13. “The Healing Game (single version)”
14. “Full Force Gale ’96 (single version)”
15. “St. Dominic’s Preview”
Disc 2 – Sessions & Collaborations
1. “The Healing Game (alternate version)” (previously unissued)
2. “Fire in the Belly (alternate version)” (previously unissued)
3. “Didn’t He Ramble” (previously unissued)
4. “The Healing Game (jazz version)” (previously unissued)
5. “Sometimes We Cry (full length version)” (previously unissued)
6. “Mule Skinner Blues”
7. “A Kiss to Build a Dream On (previously unissued)”
8. “Don’t Look Back – John Lee Hooker”
9. “The Healing Game – John Lee Hooker”
10. “Boppin’ the Blues – Carl Perkins & Van Morrison” (previously unissued)
11. “Matchbox – Carl Perkins & Van Morrison” (previously unissued)
12. “Sittin’ on Top of the World – Carl Perkins & Van Morrison” (arranged by Van Morrison)
13. “My Angel – Carl Perkins & Van Morrison” (previously unissued)
14. “All By Myself – Carl Perkins & Van Morrison” (previously unissued)
15. “Mule Skinner Blues – Lonnie Donegan & Van Morrison”
Disc 3 – Live at Montreux 17 July 1997 (all tracks previously unreleased)
1. “Rough God Goes Riding”
2. “Foreign Window”
3. “Tore Down A La Rimbaud”
4. “Vanlose Stairway/Trans-Euro Train”
5. “Fool For You”
6. “Sometimes We Cry”
7. “It Once Was My Life”
8. “I’m Not Feeling It Anymore”
9. “This Weight”
10. “Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me)”
11. “Fire in the Belly”
12. “Tupelo Honey/Why Must I Always Explain”
13. “The Healing Game”
14. “See Me Through/Soldier of Fortune/Thank You (Falettinme Be Mice Elf Agin)/Burning Ground”
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου