O GEOFF TATE ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Geoff Tate, έρχεται το Νοέμβριο του 2024 για 2 συναυλίες σε Αθήνακαι Θεσσαλονίκη. Η περιοδεία ονομάζεται The Big Rock Show και είναι η πιο πλήρης και πολυδιάστατη περιοδεία του τα τελευταία χρόνια, όπου και θα καλύψει δισκογραφικά όχι απλά όλη τη χρυσή δεκαετία της ολοκληρωμένης δισκογραφίας των Queensryche, αλλά θα πάει μέχρι και πίσω στο θρυλικό 1ο ΕΡ!
Επειδή ξέρουμε ότι είστε της λεπτομέρειας και σας αρέσει να δίνουμε έμφαση, βγάλτε στιγμιότυπο με το συγκεκριμένο σημείο:
Ο GEOFF TATE ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ:
Κ-Α-Ι ΑΠΌ ΤΟ 1o EP (1983)
K-A-I AP;O TO THE WARNING (1984)
K-A-I ΑΠΟ TO RAGE FOR ORDER (1986)
K-A-I AΠO TO OPERATION: MINDCRIME (1988)
K-A-I ΑΠΟ TO EMPIRE (1991)
K-A-I ΑΠΟ ΤΟ PROMISED LAND (1994)!
Αν και όσοι έχετε συνέλθει από τις προηγούμενες εμφανίσεις του όπου είχαν να κάνουν με συγκεκριμένα άλμπουμ και που απέδειξε γιατί είναι στους κορυφαίους frontmen όλων των εποχών, ήρθε η ώρα να προετοιμαστείτε ΣΟΒΑΡΑ γιατί αυτή τη φορά, ο Geoff Tate έρχεται διόλου αστειευόμενος και με πλήρη διάθεση να δείξει σε όλους γιατί είναι ακόμα στα 65 του σημείο αναφοράς όχι απλά για το μεταλλικό ήχο αλλά και την παγκόσμια μουσική!
Για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο ότι θα παίξει στο Μύλο Θεσσαλονικής ενώ στην Αθήνα θα παίξει στο Gagarin, με support τους Irene Ketikidi και Jon Voyager.Τιμή Προπώλησης: 34 Ευρώ

Ταμείο: 40 Ευρώ.  Για εισιτήρια εδώ Προπώληση εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη: cafe bar Διώροφον.





5/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου