ROCK INCIDENT 60:O OZZY ΣΝΙΦΑΡΕΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ (!!!)ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ

Η έξις του Ozzy προς τις ουσίες και τη σκόνη είναι πασίγνωστη. Τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή η ιστορία όπου η γυναίκα του Sharon τον κλείδωσε  στο δωμάτιο του ξενοδοχείο, έπαιρνε το κλειδί και έπαιρνε και τα ρούχα του για να μην μπορεί να βγει και να κυκλοφορήσει! Αυτός βέβαια δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω φορώντας τα δικά της (γυναικεία) ρούχα, αρκεί να σνίφαρε ή να έπινε.
Ένα τέτοιο ακραίο περιστατικό περιγράφει ο μπασίστας των Motley Crue, Nikki Sixx στο βιβλίο The Dirt: Confessions of the World’s most notorious rock band. Κι αν είστε έστω και λίγο εξοικειωμένοι με τα κατορθώματα του Ozzy σχετικά με τα πουλιά, τα περιστέρια και τις νυχτερίδες (διαβάστε στο Rock Incident 13 τις δύο πραγματικά εξωφρενικές ιστορίες), τότε η ιστορία που θα διαβάσετε πιο κάτω μάλλον δεν θα σας παραξενέψει!
Χρονικά βρισκόμαστε στο 1984, με τους Motley Crue να έχουν ήδη κυκλοφορήσει το Shout at the Devil και να ανοίγουν την Bark at the Moon tour του Ozzy. Χωροταξικά, στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στη Φλόριδα, με τον Ozzy να βρίσκεται στην πισίνα φορώντας ένα κόκκινο γυναικείο φόρεμα το οποίο δεν ήταν της Sharon αλλά μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έμενε στο διπλανό δωμάτιο τους! Όντες στην πισίνα αντιλαμβάνονται ότι έχουν ξεμείνει από κόκα και ο Ozzy στην απελπισία του (!), παίρνει ένα καλαμάκι από ένα ποτήρι και πηγαίνει σε μια φωλιά με μυρμήγκια που είχαν την κακή ιδέα να φτιάξουν τη φωλιά τους στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας, σκύβει και αρχίζει να ρουφά με το καλαμάκι τα άτυχα ζωάκια!
Η σκηνή είναι μοναδική, ο Ozzy φορώντας ένα κόκκινο γυναικείο φόρεμα, σκυμμένος πάνω από το χώμα, ρουφά με ένα καλαμάκι μερμήγκια με τον Nikki Sixx να είναι μπροστά του και να μην πιστεύει τη σκηνή που βλέπει. Το …κακό δεν τελειώνει εδώ. Αφού ρούφηξε από τη μύτη τα άτυχα ζωάκια, έβαλε το καλαμάκι στο στόμα του και ρούφηξε όσα είχαν μείνει μέσα,  σήκωσε το φόρεμα που φορούσε και κατούρησε στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.
Το περιστατικό έχει αναφερθεί στον Ozzy για να το επιβεβαιώσει αλλά δεν το θυμάται!!!
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
24/2/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου