NEWS OF THE WORLD (1/10/18)

• Προχωράει το προσωπικό άλμπουμ του τραγουδιστή των Saxon, Biff Byford. Ήδη έχει τελειώσει τις ηχογραφήσεις των μουσικών μερών και απομένουν οι φωνές. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος του και φυσικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του αλλά όπως λέει ο ίδιος θα διαφέρει έστω και λίγο από τα άλμπουμ των Saxon.

Οι κόκκινες λέξεις αποτελούν links και μπορείτε να τις πατήσετε.
 • Ακούστε ακόμα ένα τραγούδι από το επερχόμενο tribute στον Gary Moore που θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Είναι το "Parisienne Walkways" όπου παίζουν οι Danny Bowes τραγούδι (Thunder), John Sykes κιθάρα, Don Airey πλήκτρα, Bob Daisley μπάσο και Rob Grosser ντραμς.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από καρδιακή προσβολή, ο παραγωγός του πρώτου άλμπουμ των Metallica, Paul Curcio.

 • Τα 40 χρόνια καριέρας, τα 11 άλμπουμ τους (εκ των οποίων τα 6 πήγαν στο Νο1 του αμερικάνικου chart), τα 40 hits τους, τα 6 βραβεία Grammy αλλά και ένα άλμπουμ με τίτλο Singles and B-Sides με 10 τραγούδια,συμπεριέλαβαν οι Eagles στο box set Legacy που θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Η cd έκδοση του box set θα περιέχει 11 cd και1 dvd με το άλμπουμ Hell Freezes Over (1994) και 1 Blu-Ray με το Farewell Tour: Live From Melbourne (2005). Το box set θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 15 βινύλια. Και τα 2 θα περιέχουν 54σέλιδο ένθετο.

• Ο Jeff Scott Soto γιορτάζει την επιστροφή του μεγάλου Steve Perry στη δισκογραφία και παρουσίασε το video p single, “What Was”. O Soto υπήρξε μέλος των Journey χωρίς να ηχογαρφήσει δίσκο και ήταν από τους καλύτερους αντικαταστάτεςτου Perry!
• Το νέο άλμπουμ των Sirenia τιτλοφορείται "Arcane Astral Aeons" και θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Οκτώβρη. Δείτε το επίσημο lyric videoγια το τραγούδι τους "Love Like Cyanide", με τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαδόπουλου των Beast in Black.
• Φαντάζομαι ότι η απουσία του Andrian Vandenberg δεν πρέπει να απασχόλησε πολλούς. Πάντως τώρα επιστρέφει με την κυκλοφορία του ακουστικού άλμπουμ του με το συγκρότημα τους, τους MoonKings. Τίτλος του άλμπουμ Rugged And Unplugged, η μερομηνία κυκλοφορίας του η 23η Νοεμβρίου και θα περιέχει 8 κομμάτια από όλη τη καριέρα του, δηλαδή Whitesnake,Vandenberg και MoonKings αλλά όχι από τους Teaser. Το κομμάτι που ερμηνεύει από την εποχή που ήταν κιθαρίστας των Whitesnake είναι το Sailing Ships ενώ ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Andrian Vandenberg είχε συμμετάσχει και στο αντίστοιχο acoustic  άλμπουμ των Whitesnake, Starkers in Tokyo.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο Marty Balin, κιθαρίστας, τραγουδιστής κι ιδρυτικό μέλος των Jefferson Airplane. Συμμετείχε συνθετικά στο άλμπουμ του συγκροτήματος "Surrealistic Pillow"ενώ είχε συνσυνθέσει κομμάτια σαν τα "It's No Secret", "Today", "Comin' Back To Me", "Plastic Fantastic Lover", "Share a Little Joke" και "Volunteers". Συμμετείχε και στη συνέχεια τoy συγκροτήματος, όταν μετονομάστηκαν σε Jefferson Starship συμμετέχοντας συνθετικά στις επιτυχίες τους “Miracles" και "Runaway". Η προσωπική καριέρα του είχε 10 άλμπουμ, ενώ το 1981 γνώρισε μια μεγάλη προσωπική επιτυχία με το “Hearts” (No 8 Αμερική). 
• Μέσα από το άλμπουμ τους Helix, δείτε τους Amaranthe στο καινούργιο video single τους "Countdown".
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου