NEWS OF THE WORLD (27/9/18)

• Tην κυκλοφορία του live από την περιοδεία Voodoo Lounge tour θα κυκλοφορήσουν οι Rolling Stones σε DVD, Blu-ray, DVD/2CD, Blu-ray/2CD, 3πλό βινύλιο και 3πλό χρωματιστό βινύλιο. Το Voodoo Lounge Uncut θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου στα πλαίσια των live ηχογραφήσεων/βιντεοσκοπήσεων που κυκλοφορεί από το θησαυροφυλάκιo του το συγκρότημα. Η συναυλία βιντεοσκοπήθηκε στο Joe Robbie Stadium του Miami το 1994 κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ Voodoo Lounge.Το σύνολο των τραγουδιών που θα περιέχει είναι 28!

Οι κόκκινες λέξεις αποτελούν links και μπορείτε να τις πατήσετε.
 

• Ένα box set με 5 cd θα κυκλοφορήσουν οι Virgin Steele στις 23 Νοεμβρίου. Τίτλος του "Seven Devils Moonshine" και γιορτάζουν την 35η επέτειο από την εμφάνισή τους. Συνολικά στα 5 cd περιλαμβάνονται 88 τραγούδια και 3 cd έχουν καινούργια τραγούδια ή καινούργιες εκτελέσεις παλαιότερων κομματιών τους. Το box set συνοδεύεται από ένα sticker και 24σέλιδο ένθετο γραμμένο από τον David DeFeis.
 • Ο πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, K.K. Downing πούλησε όλα τα δικαιώματα των συνθέσεων του, συνολικά 136 τραγουδιών, που είχε συνσυνθέσει με το συγκρότημα. Μεταξύ αυτών των τραγουδιών ήταν και τα κλασικά "Breaking The Law", "Living After Midnight" και "Painkiller". Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο εισπράττει $340,000 έως $400,000 από δικαιώματα.


• Δείτε το νέο lyric video των Sorrows Path για το τραγούδι "My Chosen God" από το άλμπουμ τους  "Touching Infinity"(2017). Στο τραγούδι και στο video  συμμετέχει ο κιθαρίστας Thiago Oliveira, που συμμετέχει στο επερχόμενο άλμπουμ του θρυλικού Warrel Dane. Οι Sorrows Path θα εμφανιστούν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου μαζί με τους Meden Agan, Project Renegade, Wash Of Sounds στη Μεθοδία Μουσική Σκηνή στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου μαζί με Paradise Lost στο Piraeus Academy, Αθήνα.

•   Good On You Son είναι ο τίτλος του πρώτου video single που ετοίμασε ο Mark Knopfler μέσα από το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Down The Road που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου σε standard CD, deluxe CD, διπλό βινύλιο και box set. Στη σκηνές του video με τη μοτοσυκλέτα, οδηγός της είναι ο ίδιος ο Knopfler!
• Δείτε το video single των Γερμανών Powerwolf,  "Killers With The Cross" μέσα από το άλμπουμ τους "The Sacrament Of Sin".
• "The Pursuit Of Vikings: 25 Years In The Eye Of The Storm"τιτλοφορείται το dvd/Blu-ray των Amon Amarth που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και εκτός από ένα documentary γύρω από το συγκρότημα θα περιέχει και αποσπάσματα από την εμφάνισή τους στο Summer Breeze festival της Γερμανίας το 2017. Το νέο studio άλμπουμ τους προβλέπεται για τις αρχές του 2019!
• Αυτό είναι το animated video για το τραγούδι "Driving Rain» των Slash Feat. Myles Kennedy and the Conspirators. To "Driving Rain» φιλοξενείται στο τρίτο άλμπουμ τους με τίτλο "Living The Dream" που έχει κυκλοφορήσει.

• Έτοιμο να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου είναι το καινούργιο άλμπουμ των ΤΕΝ. Τίτλος του “Illuminati” και διαδέχεται το περισινό “Gothica”. Η παραγωγή του έγινε από τον Gary Hughes, η μίξη και το mastering από τον Dennis Ward ενώ τραγουδιστής είναι ο Dann Rosingana. 
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο του οισοφάγου, ο Chas Hodges που μαζί με τον Dave Peacock ήταν μέλος των Chas & Dave.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου