ROCK INCIDENT 29: ΠΩΣ Ο ANGUS YOUNG ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ (ΠΑΝΥΨΗΛΗ) ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!

Οι περισσότεροι rock stars κρατούν, και καλά κάνουν, την προσωπική τους ζωή στην αθέατη πλευρά της δημοσιότητας. Το γεγονός ότι ο κιθαρίστας των AC/DC Angus Young είναι παντρεμένος με ολλανδέζα, έγινε γνωστό πέρυσι μετά το πρόβλημα υγείας του αδελφού του Malcolm. Σε συνέντευξή ο Ολλανδός πρώην κιθαρίστας των Whitesnake, Adrian Vandenberg φανέρωσε το πώς ο Angus Young και η επί 38 χρόνια συζυγός του Ellen Van Lochem γνωρίστηκαν.
Μιλώντας στο "White Line Fever" ο Vandenberg είπε: "Πιθανόν να μην ξέρετε ότι αυτός που γνώρισε τον Angus Young στη γυναίκα του είναι εγώ! Η Ellen ήταν γνωστή μου από την εποχή που σπούδαζα στο πανεπιστήμιο του Arnhem και την έβλεπα πάντα σε όλες τις συναυλίες.
"Τότε ήμουν 21 ή 22 ετών και έπαιζα στους Teaser, όταν μας κάλεσαν να ανοίξουμε δύο συναυλίες των AC/DC. Μια από αυτές ήταν κοντά στην πόλη που η Ellen έμενε και με παρακάλεσε να βάλω το όνομά της στη λίστα των καλεσμένων. Της είπα ότι δεν είναι δικής μας συναυλία και μάλλον θα ήταν πολύ δύσκολο να βάλω το όνομά της. Δοκίμασα και τελικά κατάφερα να βάλω το όνομά της και μαζί με αυτή και 2 φίλες της. Να σας πω, λέει ο Vandenberg ότι η Ellen είναι πανύψηλη κι τον Angus δεν τον λες ψηλο! Μετά το τέλος της συναυλίας, η Ellen ήθελε να πάει στα παρασκήνια να γνωρίσει τον Angus κι ειδοποίησα τον securita ότι θα έλθουν τρεις ψηλές ξανθιές. Θα ήταν δύσκολο να τις γνωρίσω στους αδελφούς Young γιατί κι οι δύο ήταν κοντοί κι αυτές πολύ ψηλές. Ο σεκιουριτάς τις άφησε να περάσουν κι εγώ έφυγα. Δύο εβδομάδες αργότερα η Ellen μου τηλεφώνησε από το Παρίσι όπου ήταν με τον Angus κι ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
26/5/18
Για να διαβάσετε τα προηγούμενα Rock Incident, πατήστε εδώ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου