O PAUL McCARTNEY KAI O JOHN LENNON ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!

Είναι σύνηθες φαινόμενο, λίγο πριν την κυκλοφορία ενός καινούργιου άλμπουμ, ο καλλιτέχνης ή το συγκρότημα να επανέρχεται στην επικαιρότητα όχι μόνο με συνεντεύξεις αλλά μιλώντας και για κάποια περιστατικά του παρελθόντος, προσπαθώντας να …συγκινήσει το κοινό!
Στην περίπτωση του μεγάλου Paul McCartney, που σημειωτέον είναι 76 ετών, έχουμε η κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ του Egypt Station και η παρουσίαση του πρώτου video single, “Fun you” να συνδυάζεται με την αποκάλυψη ότι κατά τη διάρκεια ενός πάρτι (σ.σ.μιλάμε για τη δεκαετία του ’60), αυτός και ο John  Lennon έπαιζαν το πουλί τους.
«Είμαστε στο σπίτι του John Lennon με φίλους. Αντί να μεθύσουμε άγρια καθίσαμε  όλοι στις καρέκλες με τα φώτα σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι» λέει ο McCartney. Κατά τη διάρκεια της... διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για να εμπνέονται  φώναζαν ονόματα γυναικών που τους  έφτιαχναν, όπως Brigitte Bardot. Όπως λέει ο McCartney «νομίζω ότι ο John  είπε “Winston Churchill». (σ.σ. η Brigitte Bardot είναι Γαλλίδα ηθοποιός, sex symbol της δεκαετίας του '60 για όλη την Ευρώπη).
O δημοσιογράφος του περιοδικού GQ που έδωσε τη συνέντευξη ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αθοποι΄πος ν αυτό συνέβαινε συχνά , ο McCartney απάντησε ότι «μάλλον έγινε μια φορά, ίσως και μια άλλη, δεν ήταν κάτι σπουδαίο. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα, όπως αυτό, από την εποχή που ήσουν μικρός και τα θυμάσαι λέγοντας “Το κάναμε αυτό;”. Αλλά ήταν καλή, αβλαβής διασκέδαση. Δεν βλάψαμε κανέναν. Ούτε καν την Brigitte Bardot»
Ο McCartney το προχώρησε και αναφέρθηκε στην πιο γνωστή ιστορία πριν γίνουν διάσημοι κι έμεναν στο ίδιο δωμάτιο. Όλοι έκαναν ησυχία, ακούγοντας τον 17χρονο George Harrison να χάνει την παρθενιά του και στο τέλος χειροκρότησαν.
«Είχαμε ένα κρεβάτι και δύο κουκέτες και αν ένας έφερνε κορίτσι εκεί, μπορεί να ήταν απλά στο κρεβάτι με μία κουβέρτα από πάνω τους και δεν το παρατηρούσες ιδιαίτερα, εκτός από μια μικρή κίνηση» λέει!
Πάντως, δεν γίνονταν όργια. «Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ήταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει».
Θυμήθηκε όμως και ένα περιστατικό σε κλαμπ, όπου ο John Lennon γνώρισε ένα ζευγάρι και επέστρεψε στο σπίτι του μαζί τους γιατί η σύζυγος ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. «Αυτό συνέβη και ο John ανακάλυψε ότι ο σύζυγος παρακολουθούσε. Ήταν εντάξει με αυτό. Για να πω την αλήθεια δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Τη γυναίκα άλλου; Σίγουρα δεν θα ήθελα να το ξέρει ο σύζυγος της» δήλωσε.13/9/18


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου