NEWS OF THE WORLD (8/8/18)

• Ένα ακόμα βιβλίο με θέμα την ιστορία των Τιτανοτεράστιων θα κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες. Τίτλος του Time to Kill και η κυκλοφορία του συμπίπτει με την τελευταία εμφάνιση του Ritchie Blackmore με το συγκρότημα, πριν 25 χρόνια και αναφέρεται στη διετία 1992-1993. Ο τίτλος του βιβλίου είναι δανεισμένος από το ομώνυμο τραγούδι που υπάρχει στο τελευταίο άλμπουμ που ηχογράφησε ο Μαυροφορεμένος με το συγκρότημα, το The Battle Rages On (1993).O Blackmore είχε αποχωρήσει στις 17 Νοεμβρίου 1993και συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Jerry Bloom.
• Σε δημοπρασία βγαίνει η πρώτη γνωστή ηχογράφηση του David Bowie που είχε ηχογραφηθεί σε κασέτα το 1963 όταν ακόμα δεν είχε αλλάξει το ονομά του κρατώντας το κανονικό, David Jones. Η κασέτα βρέθηκε σε μια…ψωμιέρα και περιέχει το τραγούδι «I Never Dreamed» του 16χρονου τότε Jones  με το πρώτο του συγκρότημα The Konrads. Σύμφωνα με το BBC, η κασέτα, η οποία αναμένεται να φτάσει την τιμή των 10.000 λιρών, θα πωληθεί από τον ντράμερ του συγκροτήματος David Hadfield, που την ανακάλυψε στη σοφίτα του.
• Από το καινούργιο άλμπουμ του Graham Bonnet, Meanwhile, Back in the Garage δείτε το καινούργιο video single με τίτλο“Livin’ in Suspicion".
• Ο Ολλανδός πρώην κιθαρίστας των Whitesnake, Adrian Vandenberg θα έβλεπε σαν πολύ πιθανό ένα άλμπουμ με τον David Coverdale αλλά βασισμένο στο blues. Εύκολα το λες, δύσκολα το κάνεις……
• Μια πλούσια έκδοση του τελευταίου άλμπουμ τους Mission κυκλοφόρησαν στις 27 Ιουλίου οι Styx. Η καινούργια έκδοση θα είναι διπλή με το δεύτερο cd να είναι Blu-ray με τα τραγούδια του άλμπουμ σε surround mix, οπτικοποιημένα, συνεντεύξεις και τα videos των  «Gone Gone Gone,” ένα video δημιουργημένο από τη NASA(!) για το “Gone Gone Gone”, το lyric video του  “Radio Silence” και live clip του “Radio Silence”. Παράλληλα κι ο κιθαρίστας/τραγουδιστής του συγκροτήματος, Tommy Shaw ετοίμασε ένα Live άλμπουμ με τη συνοδεία της  Contemporary Youth Orchestra που κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου.
• Καινούργιο άλμπουμ έχουν κι οι Γερμανοί Mad Max. Τίτλος του "35" και ημερομηνία κυκλοφορίας του η 10η Αυγούστου. Το "35" θα κυκλοφορήσει σε CD digipak, βινύλιο, download και stream. Δείτε το πρώτο single που είναι το  "Beat Of The Heart".
• Δείτε το video των Rolling Stones για το τραγούδι τους Honky Tonk Women από την περιοδεία του 1999 . Το video προέρχεται από τηνν πρόσφατη κυκλοφορία τους No Security: San Jose ’99 που κυκλοφορεί σε DVD, Blu-ray, DVD/2CD και 3LP. Είναι η ίδια περιοδεία που πέρασε κι από την Ελλάδα εκείνη τη χρονιά για την προώθηση του άλμπουμ Bridges To Babylon.
• Παρ’ όλο που πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και μάλιστα με επιθετική μορφή, ο Elvis Costello θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο Look Now.
• Ο Steve Forbert είναι γνωστός στη χώρα μας χάρις στη μεγάλη επιτυχία του "Cellophane City"  από το άλμπουμ του Little Stevie Orbit (1980). Ο αμερικάνος τροβαδούρος επιστρέφει με καινούργιο άλμπουμ που τιτλοφορείται The Magic Tree που θα κυκλοφορήσει στις 14 επτεμβρίου. Δείτε το lyric video για τομπρώτο single του δίσκου με τίτλο "That'd Be Alright".
• Οι βρετανοί Monuments θα κυκλοφορήσουν το τρίτο τους άλμπουμ στις 5 Οκτωβρίου με τίτλο "Phronesis". Φυσικά ο τίτλος απηχεί την ελληνική λέξη φρόνηση κι αυτό έγινε μετά από επιλογή του συγκροτήματος. Το 'Phronesis' θα κυκλοφορήσει σε standard CD jewelcase, βινύλιο με διπλό εξώφυλλο και digipack cd.
• Δείτε το lyric video που ετοίμασαν οι Guns ‘n’Roses για το τραγούδι τους “Move to the City”.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OFTHE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου