NEWS OF THE WORLD (6/3/18)

• Ο πρώην manager των Guns N’ Roses, Alan Niven επιβεβαίωσε αυτό που γνωρίζαμε, ότι δηλαδή ο Izzy Stradlin είχε πάρει μέρος στο reunion του 2017 αλλά τελικά αποχώρησε μετά από μια πρόβα! Οι Axl Rose, Slash και Duff McKagan είχαν βρεθεί από το 2016 για να ακολουθήσει η τεράστια και εξαιρετικά πετυχημένη περιοδεία Not In This Lifetime tour.Ο αρχικός ντράμερ και σε όλους μας πολύ συμπαθής Steven Adler έπαιξε μόνοι σε δύο συναυλίες το 2016 αλλά προβλήματα υγείας με τη μέση του τον υποχρέωσαν να σταματήσει. Ο Niven δήλωσε ότι ο Stradlin είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί σε ορισμένες συναυλίες αλλά ούτε αυτό συνέβη γιατί δεν ήθελε να αναμειχθεί στο reunion και μάλιστα από την τελευταία πρόβα έφυγε πολύ ενοχλημένος!
• Δώστε μου μάτια να βλέπω κι αυτιά να ακούω! Οι ZZ Top και ο John Fogerty ξεκινούν μαζί περιοδεία αρχής γενομένης στις 25 Μαΐου από το Atlantic City. Τίτλος της περιοδείας Blues And Bayous Tour και θα εμφανιστούν σε 22 πόλεις ενώ με το χρόνο θα προσθέσουν κι άλλες ημερομηνίες.

Cyessa είναι ο τίτλος για του πρώτυο single των Ludivine, της νέας μπάντας των Δήμητρας Κοένκα, Νίκου Καστανά και Νίκου Τζάνου, αμφότεροι μέλη των Hattie Green. Θα κυκλοφορήσει αρχικά ως digital single και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του σε φυσική μορφή (cd single) με ένα ακόμα τραγούδι.
Tallah ονομάζεται το συγκρότημα του γιού του  Mike Portnoy, Max.


•       Δείτε τον Joe Lynn Turner να ερμηνεύει το I Surrender στις 12 Ιουνίου 2017 στη Μόσχα κατά τη διάρκεια του Art Football με τον Γιώργο Γάκη στα δεύτερα φωνητικά (Χρήστος Σταμέλος)

• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Kamelot με τίτλο "RavenLight" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "The Shadow Theory" που θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου.
• Πέθανε σε ηλικία 97 ετών ο μεγάλος Βρετανός σκηνοθέτης Louis Gilbert, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε σκηνοθετήσει τρεις ταινίες του Τζέιμς Μποντ: «Ζεις μονάχα δύο φορές» (1967), « Ο κατάσκοπος που με αγάπησε»(1977) και «Επιχείρηση Moonraker»(1979). Ο Gilbert ξεκίνησε την καριέρα του το 1945 στη μεγάλη οθόνη με το « The Ten Year Plan», ένα ντοκιμαντέρ για την στέγαση μετά τον πόλεμο. Σκηνοθέτησε 30 ταινίες και εκτός από τους τρεις ΤJames Bond, έβαλε την υπογραφή του σε ταινίες όπως «'Αλφι ο Σατράπης» (1966) και «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» (1983), ταινίες που έκαναν διάσημο τον πρωταγωνιστή τους, τον Βρετανό Michael Kane  ο οποίος προτάθηκε για 'Οσκαρ. Η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο Γκίλμπερτ ήταν το «Before you go» τo 2002. Από το 1975 ζούσε στο Μονακό, ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια έπασχε από άνοια.
• Στις 2 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το DVD/Blu-ray των Marillion με τίτλο All One Tonight που βιντεοσκοπήθηκε στο Royal Albert Hall το 2017.


• "Letting Go" είναι ο τίτλος του πρώτου video του Gus G. από το καινούργιο του άλμπουμ "Fearless" που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου