NEWS OF THE WORLD (28/01/18)

• Στο πλαίσιο της επανακυκλοφορίας ολόκληρης της δισκογραφίας των Led Zeppelin, θα επανακυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου το live άλμπουμ του μεγάλου συγκροτήματος How The West Was Won. Η καινούργια έκδοση θα είναι διαθέσιμη και πολλές μορφές και φυσικά  σε Super Deluxe Box Set. Η επανακυκλοφορία του γίνεται στα πλαίσια της 50ης επετείου από την αρχική ηχογράφηση του άλμπουμ (έγινε στο LA Forum και Long Beach Arena το 1972) και πρωτοκυκλοφόρησε το 2003! Το remix και το remastered επέβλεψε ο Jimmy Page και σε πρώτη φάση θα διατεθούν  30.000 αντίτυπα.
• H Escape Music θα επανακυκλοφορήσει το άλμπουμ των Drive, She Said, “Real Life” με καινούργιο Remix και φυσικά reamastered! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι η πρώτη κυκλοφορία του άλμπουμ είχε γίνει το 2003.
Στις 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Σουηδών Bullet με τίτλο "Dust To Gold".
• Στις 22 Φεβρουαρίου ο πρώην ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward θα θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μεγάλου μεγέθους με τους πίνακές που θα συνοδεύονται κι από ποιήματά του! Τίτλος του "Absence Of Corners" κι ο πρόλογος του είναι γραμμένος από ένα άλλον ντράμερ, τον πρώην Slayer, Dave Lombardo. H έκδοση θα συνοδεύεται από 10ιντος βινύλιο με ποιήματα του Ward! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ
• Οι L.A Guns είναι από τα πρωτοπόρα sleaze/hairy metal συγκροτήματα που άφησαν εποχή. Μετά από πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, οι Tracii Guns and Phil Lewis είναι ξανά μαζί από το 2016 και κυκλοφορούν την εμφάνισή τους στο Μιλάνο σε cd/dvd. Τίτλος της "Made In Milan" και διατίθεται σε CD, DVD και Blu-ray.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο βρετανός μπασίστας Jim Rodford, που έπαιξε στους Argnet και Kinks. Χαρακτηριστικό είναι ότι στους Kinks έπαιζε έως και την τελευταία η ημέρα τους, το 1996!
• Οι Tesla επιβεβαίωσαν ότι την παραγωγή του καινούργιου άλμπουμ τους θα κάνει ο κιθαρίστας των Def Leppard, Phil Collen. Η πιθανότερη χρονική περίοδος κυκλοφορίας του είναι ο Ιούνιος."Ο Phil έχει πολύ ενέργεια και μας την μεταδίδει. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μετά από τόσα χρόνια όχι μόνο κάνει παραγωγή αλλά μάς διδάσκει και πράγματα! λέει ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Frank Hannon.
• 58 ημερομηνίες σε 58 διαφορετικές αμερικάνικες πόλεις περιλαμβάνει η κοινή περιοδεία των Journey και Def Leppard. Για την ιστορία θα ξεκινήσει στις 21 Μαΐου από το Hartford και θα κλείσει στις 6 Οκτωβρίου στο Los Angeles.
• Προς τιμή των 75ων γενεθλίων του George Harrison, θα κυκλοφορήσει το live άλμπουμ Concert For George, σε 4πλο LP Box Set και σε περιορισμένη deluxe έκδοση 10 discs. H συναυλία είχε δοθεί το 2002 στο Royal Albert Hall και συμμετείχαν οι Eric  Clapton, Joe Brown, Dhani Harrison (γιός του), Jools Holland, Jeff Lynne, Paul McCartney, Monty Python, Tom Petty, Billy Preston, Ravi και Anoushka Shankar, Ringo Starr κ.α. Το Concert For George εκτός από box set θα κυκλοφορήσει και σε 2-CDs, 2-CDs / 2-DVDs, 2-CDs / 2-Blu-Rays, 4πλο, 4-vinyl LPs / 2-CDs / 2-DVDs / 2-Blu-Rays και ψηφιακά.


     Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία σε ηλικία 75 ετών ο r&b τραγουδιστής Edwin Reuben Hawkins που το 1969 γνώρισε μια πολύ μεγάλη επιτυχία με το “Oh happy day”. 
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
 


  



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου