ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ 60ων ΒΡΑΒΕΙΩΝ GRAMMY.

Από τις 2 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, έχουν αρχίσει να δίνονται τα βραβεία Grammy στην Αμερική. Η τελετή διεξάχθηκε στο θέατρο του at Madison Square Garden και βασικός παρουσιαστής ήταν ο Paul Shaffer.
Μέχρι στιγμής  έχουν δοθεί τα παρακάτω βραβεία:
To άλμπουμ των Rolling Stones Blue & Lonesome κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Best Traditional Blues Album, οι Foo Fighters νίκησαν τους Metallica και πήραν το Grammy στην κατηγορία the Best Rock Song με το τραγούδι τους “Run”, ο μεγάλος Randy Newman κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία for Best Arrangement, Instruments and Vocalsμε το τραγούδι του “Putin”, o Leonard Cohen έστω και μετά θάνατο πήρε το βραβείο  Best Rock Performance.για το τραγούδι του "You Want It Darker".
Ακόμα οι Mastodon κέρδισαν το βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Metal Performance με το τραγούδι τους "Sultan's Curse" από το άλμπουμ "Emperor Of Sand» ενώ στην κατηγορία Best Spoken Word Album το βραβείο πήγε στο The Princess Diaries. Ο Jason Isbell κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Best Americana Roots Songμε το τραγούδι του "If We Were Vampires". Η νύχτα της απονομής δεν ήταν καθόλου καλή για τους Metallica που αν κι ήταν υποψήφιοι σε δύο σημαντικές κατηγορίες (Best Rock Song και Best Rock Album ) και στις 2 έχασαν. Το βραβείο για το Καλύτερο rock τραγούδι πήγε στους Foo Fighters και το βραβείο για το Καλύτερο Rock άλμπουμ πήγε στους War on Drugs και στο άλμπουμ Deeper Understanding
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου