NEWS OF THE WORLD (22/1/18)

• Αυτό είναι το γκράφιτι που δημιούργησε ο γκραφίστας Pol στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στον Κεραμεικό στη μνήμη του Τζίμη Πανούση. Το έργο είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Αχ Ευρώπη»  κι από κάτω γράφει στα αγγλικά γράφει «we’ ll never find her with Europe Jim» («Δεν θα τη βρούμε ποτέ με Ευρώπη Τζίμη»).
• Οι Salty Dog ανήκουν στην κατηγορία των αμερικάνικων συγκροτημάτων που εμφανίστηκαν προς το τέλος της χρυσής εποχής του hairy/sleazy/melodic rock. To πρώτο τους άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει 1990 με τίτλο "Every Dog has its day” κι να κι οι πωλήσεις του δεν ήταν ικανοποιητικές, είχε αφήσει καλές εντυπώσει. Είκοσι επτά χρόνια(!) αργότερα ακολουθεί το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο “Lost Treasure” με υλικό που γράφτηκε το 1991. Για όσους πιστούς ενδιαφέρονται…
• Ακόμα ένα “supergroup’ έρχεται να μας αναστατώσει(;). Λέγονται Dream Child κι αποτελούνται από τους Craig Goldy (Dio, Giuffria) κιθάρα, Wayne Findlay (MSG) κιθάρα/πλήκτρα,Simon Wright (AC/DC, Dio, Operation Mindcrime) ντραμς, Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy, Whitesnake, Dio) μπάσο και Diego Valdez (Helker)τραγούδι. Οι Dream Child ήδη υπέγραψαν με την Frontiers και μέσα στην άνοιξη αναμένεται ο πρώτος δίσκος τους.

• Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της Doro αλλά δεν ανακοινώθηκε ο τίτλος. Στις 3 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει ο διάδοχος του "Raise Your Fist" που θα περιέχει κι ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Lemmy!
• Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της πρώην τραγουδίστριας των Vixen, Janet Gardner με τίτλο το ονομά της. Δείτε το video του "Candle".
• Ακόμα μια συλλογή με τραγούδια του Jimi Hendrix θα κυκλοφορήσει η Legacy Recordings. Τίτλος της "Both Sides Of The Sky" κι ημερομηνία κυκλοφορίας της η 9η Μαρτίου. Το "Both Sides Of The Sky"περιλαμβάνει ηχογραφήσεις του που έγιναν μεταξύ 1968 και 1970 (σ.σ. πάλι καλά που δεν έγινε μετά το θάνατό του), 10 εκ των οποίων είναι ακυκλοφόρητες. Η κυκλοφορία του άλμπουμ θα γίνει σε CD, αριθμημένο διπλό audiophile βινύλιο 180 gram και ψηφιακά. Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες για το άλμπουμ.
• Στις 23 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο live άλμπουμ των Thunder (διάβασε εδώ). Δείτε ένα video από το ομώνυμο dvd που θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα.
• Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του πρώην μπασίστα κι συνιδρυτή των Yes, Chris Squire με τίτλο Fish Out Of Water (1975) θα επανακυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου σε remastered έκδοση αλλά και σε Box set περιορισμένης έκδοσης. Το box set θα περιέχει 2CD, 2DVD, βινύλιο με διπλό εξώφυλλο (όπως η αρχική έκδοση), αφίσα και δύο 7-inch singles. Το bonus υλικό, τόσο σε τραγούδια όσο και σε συνεντεύξεις θα είναι πολύ κι ενδιαφέρον.
• Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του Tom Petty οφείλεται σε πολλαπλή οργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από υπερβολική δόση επτά φαρμάκων που προκάλεσαν οι φαρμακευτικές ουσίες: fentanyl, oxycodone, generic Restoril, generic Xanax, generic Celexa, acetyl fentanyl, και despropionyl fentanyl και καταγράφεται ως ατύχημα.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου