NEWS OF THE WORLD (21/10/17)

• Προετοιμάζουν το έδαφος για το καινούργιο άλμπουμ τους αλλά και τις επανεκδόσεις (διάβασε εδώ κι εδώ) οι Whitesnake. H Rufus Stone Limited Editions θα κυκλοφορήσει το "The Purple Tour - A Photographic Journey" με 300 σελίδες(!), φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την ομότιτλη περιοδεία που έκαναν το 2015 για να προωθήσουν το "The Purple Album". Η διάστασή του είναι 33χ33 κι η deluxe έκδοση είναι υπογεγραμμένη από τα μέλη του συγκροτήματος και με τρισδιάστατο εξώφυλλο! Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Δείτε ακόμα ένα καινούργιο video από τους L.A. Guns. Τίτλος του “The Flood's The Fault Of The Rain" κι είναι από το νέο άλμπουμ τους "The Missing Peace".
• Για τους φίλους του A.O.R. ακούγεται σαν να τους προφέρουνε …νέκταρ! Δυο πρώην μουσικοί των Giuffria, οι David Glen Eisley και  Craig Goldy  σχημάτισαν τους Eisley/Goldy και την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ Blood, Guts and Games! Αναμένομεν!
• Τέσσερεις από το αρχικό σχήμα των Foreigner, οι Lou Gramm τραγούδι, Dennis Elliott ντραμς, Al Greenwood πλήκτρα, και Ian McDonald κιθάρα, σαξόφωνο πλήκτρα, ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον Mick Joes και τον μπασίστα Rick Wills και έπαιξαν τραγούδια από τα πρώτα 5 άλμπουμ του συγκροτήματος. Η βραδιά ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 σε cd, βινύλιο, dvd και blu-ray. Η καλή παρέα έπαιξε τα "Feels Like the First Time", "Double Vision", "Blue Morning, Blue Day", "Long Long Way From Home", "Dirty White Boy", "I Want to Know What Love Is" και "Hot Blooded".
• Δείτε τους  Black Sabbath να παίζουν για τελευτταία(;) φορά το Paranoid (διάβασε εδώ).
• Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Alice Cooper στο Perth Arena του Perth της Αυστραλίας, στη σκηνή ανέβηκε ο Bob Geldof κι ερμήνευσαν το "School's Out".
• Δεν έχει σταματήσει να αποποιείται οποιοδήποτε reunion o Robert Plant. Σε συνέντευξή του στη Daily Telegraph ο τραγουδιστής των Led Zeppelin απέρριψε και πάλι ένα πιθανό reunion! Από την άλλη πλευρά ο πρώην ντράμερ των Scorpions και Kingdom Come, James Kottak άφησε πολλές πιθανότητες για μια επανασύνδεση των δεύτερων με την αυθεντική σύνθεση.Οι ελπίδες του βασίζονται στο γεγονός ότι του χρόνου συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτο άλμπουμ τους και ότι θα συμμετάσχει κι ο Lenny Wolf!
  •  Δείτε τους Apocalyptica σε video όπου παίζουν το 'Sad But True'!"των Metallica.
  • • Ο Eddie Van Halen παρουσίασε το προσωπικό του merchandise ψηφιακό μαγαζί. Μπείτε εδώ και δείτε που είναι τα καπέλα, ρούχα κλπ που διαθέτει.
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου