NEWS OF THE WORLD (17/10/17)

• Στη γενέτειρα του, το Redditch θα ανεγερθεί μπρούτζινο άγαλμα προς τιμή του ντράμερ των Led Zeppelin, John Bonham. Τα έξοδα κατασκευής του έχουν καλυφθεί από ιδιωτική δωρεά, ενώ την όλη διαδικασία κίνησε η αδελφή του Deborah.
• Ο πρώην ντράμερ των W.A.S.P και νυν Metal Church, Stet Howland διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου στους λεμφαδένες, τύπου non-Hodgkin. Πολέμησέ τον…
• Σε deluxe έκδοση θα επανακυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου το τελευταίο άλμπουμ των Hellyeah με τίτλο "Unden!able". Η καινούργια έκδοση θα περιέχει CD/DVD με το dvd να περιέχει live εμφάνισή τους.
• Οι Dire Straits, οι Judas Priest, οι Moody Blues, οι Zombies, οι Cars, οι Eurythmics, οι MC 5, οι J. Geils Band, η Kate Bush, οι Depeche Mode, οι Radiohead, Nina Simone, η Chaka Chan and Rufus, Sister Rosetta Tharpe, Link Wray κι οι Rage Against the Machine είναι οι φετινοί υποψήφιοι για να γίνουν μέλη του περίφημου Rock’n’Roll Hall of Fame. Σύμφωνα με το αμερικάνικο ίδρυμα, η τελική λίστα θα ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο.
• Πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα video των Metallica από το 1986, όπου παίζουν "Battery". Βιντεοσκοπήθηκε στο Aichi Kinro Kaikan της Nagoya στην Ιαπωνία, στις 17 Νοεμβρίου 1986.
• Οι Scorpions αναγκάστηκαν να αναβάλλουν την αμερικάνικη περιοδεία τους μετά από τη λαρυγγίτιδα που έπαθε ο Klaus Meine.
• Σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα ο παλιός κιθαρίστας των Olympians, Βαγγέλης Κιτσικόπουλος. Το δυστύχημα έγινε στο σπίτι του στη Μεσσηνία, όταν εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στο σπίτι του, στην Παλιόχωρα Αβίας και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, το μηχάνημα Bobcat που οδηγούσε ανατράπηκε και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο Βαγγέλης Κιτσικόπουλος χτύπησε στο θώρακα και λίγο μετά κατέληξε.  Ο 62χρονος ήταν εργολάβος στο επάγγελμα, ενώ κατά την παρουσία του στους Olympians (δεν ήταν ιδρυτικό μέλος), έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Ο Πασχάλης τίμησε τη μνήμη του με φωτογραφίες αλλά κι ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο
•   



   
 Βαγγέλης Κιτσικόπουλος
 • Λίγες εβδομάδες μετά το θάνατο του γιού του Steve Howe, Virgil, ο πατέρας του κιθαρίστας των Yes, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός άλμπουμ που είχαν ηχογραφήσει οι δύο τους. Τίτλος του Nexus κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 11 Σεπτεμβρίου.
• Στις 24 Μαϊου θα γίνει το φετινό Warm Up του Up the Hammers στο AN Club. Θα παίξουν οι Eddy Malm Band, οι Wrathblade, οι Steamroller Assault και οι
Stygian Oath, ενώ θα ανακοινωθούν κι άλλα συγκροτήματα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ, προπώληση από τα No Remorse, Sirens, Metal Era και Eat Metal.
• Σε συνέντευξή του ο 63χρονος τραγουδιστής των Manowar, Eric Adams (κατά κόσμο Lou Marullo) δήλωσε ότι μετά την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του συγκροτήματος, «θα του λείψουν οι μεγάλες συναυλίες».
Το μεγάλο αμερικάνικο epic heavy συγκρότημα είχε ανακοινώσει από τον Μάιο του 2016 τη πρόθεσή του να βγει σε μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία. «Ήλθε η ώρα για μια μεγάλη τελευταία περιοδεία . Ξεκινάμε το Νοέμβριο από την Σκανδιναβία κα ι μετά πάμε στην Γερμανία. Τα Χριστούγεννα θα βρισκόμαστε σπίτι μας και μετά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα συνεχίσουμε με κάποιο τρόπο αλλά δεν ξέρω πως. Θα του λείψουν οι μεγάλες συναυλίες, αλλά όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος» είχε δηλώσει. «Θα συνεχίσω να τραγουδώ κι ίσως ασχοληθώ περισσότερες ώρες με το κυνήγι. Δεν ξέρω, το μέλλον είναι μπροστά μου». Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Eric Adams είναι συντάκτης στο τμήμα κυνηγιού στο περιοδικό Texas Fish & Game!



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου