NEWS OF THE WOLRD (13/10/17)

• Επανεκδίδονται στις  17 Νοεμβρίου σε βινύλιο δύο παλαιότερα άλμπουμ των Pink Floyd. Πρόκειται για τα Delicate Sound Of Thunder και τη συλλογή A Collection Of Great Dance Songs, που ήταν η πρώτη συλλογή που κυκλοφόρησε το συγκρότημα. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι στο A Collection Of Great Dance Songs (1981) το συγκρότημα παρουσιάζει το Money σε επαναηχογράφηση!
• Με ανακοίνωσή του ο Steven Tyler, διέψευσε τις φήμες ότι πάσχει από επιληψία ή υπέστη καρδιακή προσβολή. «Λυπήθηκα πάρα πολύ που αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε 4 εμφανίσεις με τους Aerosmith αλλά λόγοι υγείας με αναγκάζουν να επιστρέψω στην Αμερική για να με εξετάσει ο γιατρός που με παρακολουθεί».
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Europe, “Walk The Earth" από το καινούργιο ομότιτλο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.
• Το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ των Νεοϋορκέζων Hittman θα επανακυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου. Η πρώτη έκδοση του άλμπουμ έγινε το 1988 και θα περιέχει bonus demo από τις αρχικές ηχογραφήσεις. Επανακυκλοφορεί και το πρώτο άλμπουμ των σουηδών Hammerfall. Τίτλος του  "Glory To The Brave" πρωτοκυκλοφόρησε πριν 20 χρόνια και η νέα remastered έκδοσή του θα περιέχει bonus cd με  6 live κομμάτια και enhanced DVD με το documentary "The First Crusade" και live από εμφάνισή τους στο Dynamo Open Air show του Eindhoven το 1998.
• Η σουηδική εταιρεία κατασκευής καλτσών, Happy Socks κυκλοφόρησε μια σειρά νέων προϊόντων με βάση τη ψυχεδελική ταινία των Beatles Yellow Submarine (1968).  Διατίθενται 6 είδη αλλά πωλούνται κι όλες μαζί σε ένα box set!
• Καινούργιο προσωπικό άλμπουμ έχει ο πρώην τραγουδιστής/οργανίστας των Kansas, Steve Walsh. Tίτλος του 'Black Butterfly' κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 10η Νοεμβρίου.
• Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Drive, She Said, Αl Fritsch, χωρίς να ανακοινωθούν τα αίτια θανάτου του.
• Τον Αύγουστο του 2016 ο άγγλος κιθαρίστας Jeff Beck έδωσε μια εορταστική συναυλία στο Hollywood Bowl . Από εκείνη την εμφάνισή του δείτε τον να παίζει το ‘Train Kept A-Rollin' μαζί με τον Steven Tyler των Aerosmith.
• Στις 29 Οκτωβρίου ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul Di’Anno θα εμφανιστεί στη pub Cart & Horses του Maryland στο Λονδίνο, που θεωρείται η pub που γεννήθηκε το συγκρότημα.Η βραδιά περιλαμβάνει συζήτηση για τις πρώτες ημέρες των Iron Maiden και τα πρώτα δύο άλμπουμ όπου τραγουδά ο Di’ Anno και θα κατευθύνει ο γνωστός δημοσιογράφος Malcom Dome.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου