JOE LYNN TURNER ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΚΗΣ & TROUBLEMAKERS. MODU ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ GK ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ

Έγινε της Διασκευής.
Παρασκευή 31 Μαρτίου στο Modu club J.L. Turner & George Gakis για άλλη μια φορά επί Ελληνικού εδάφους σε μια  mini Greek Tour  η οποία θα περάσει από αρκετές Ελληνικές πόλεις . Η βραδιά ξεκίνησε με τους Method Of 3, οι οποίοι  για τα 30λεπτα που βρέθηκαν στην σκηνή του club,  έπαιξαν ένα σύνολο δικών τους κομματιών αλλα και διασκευών.  Ακούσαμε μεταξύ άλλων Black keys, Guns and Roses, ZZ Top και αξίζει ένα μπράβο  στην προσπάθεια των παιδιών που πειραματίστηκαν ακόμα και με φλάουτο.
George Gakis για τη συνέχεια. Ένα  Rock party από την αρχή έως και το τέλος του show του με κομμάτια των Whitesnake, Deep Purple, Beatles αλλά και δικά του φυσικά παρέλασαν από την μουσική σκηνή του Modu.  Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του πηγαίνει και στους εξαιρετικούς μουσικούς  του, τους γνωστούς Troublemakers , οι οποίοι στην συνέχεια συνόδευσαν και τον J.L. Turner. Highlight της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος Γάκης τραγούδησε το Παλιό μου Παλτό του Χρήστου Δάντη με αγγλικούς στίχους όπως και το πλέον standard σε κάθε show του, το παραδοσιακό Ηπειρώτικο “Μη Με κοιτάς”. 
Joseph Arthur Mark Linquito για την συνέχεια ή όπως τον γνωρίζουμε οι περισσότεροι ως Joe Lyn Turner.Μια εξαιρετική φωνή  και εξαιρετική μουσική προσωπικότητα και παρέα με τους Γιάννη Δόλα  και  Παναγιώτη Μπουρδάκο (Rockmachine-Rock X Portum) παρακολουθήσαμε την νύχτα της διασκευής. Γύρω στις 23:00 βρίσκεται επί σκηνής ο Joe Lyn Turner ο οποίος πλαισιώνεται από τον  Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers. Η βραδιά ξεκινάει με το I surrender για να ακολουθήσουν τα Hush και Gimme Some Loving των Spencer Davis Group.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το Love Conquers All από το Slaves and Masters  αλλά και μετά από την χρόνια απαίτηση του κοινού ,το Endlessly, από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο. Ώς εκεί όμως. Ο Turner ακολούθησε την γνωστή περπατημένη οδό των διασκευών. Για όσους δεν βρέθηκαν στο Modu εχθές, σκεφτείτε πως ακούσαμε  διασκευές σε κομμάτια των Bad Company,The Doors, Chuck Berry, ZZ Top μέχρι και Steppenwolf. Όχι, δεν περάσαμε άσχημα, κάθε άλλο. Αλλά ίσως είναι η ανασφάλεια του Turner και όχι η φωνή του ,  που δεν τον αφήνει να ερμηνεύσει τραγούδια όπως τα Loosing you , No Room For Love, Heaven Tonight και πόσα άλλα ακόμα που θέλουμε να ακούσουμε.
Η βραδιά έκλεισε με ένα medley του Tush & Lazy των Τιτανοτεράστιων για να καταλήξουμε στο Born to  Be Wild μετά από την βροντερή απαίτηση του κοινού για ένα ακόμα encore. Κανείς δεν πέρασε άσχημα αλλά όλοι θέλαμε το κάτι παραπάνω, ίσως αν το παίρναμε να θέλαμε και άλλο. Ποιός ξέρει.
 Όπως έγραψα και πιο πάνω ο J.L. Turner είναι μεγάλη προσωπικότητα, μιας και μας ενημέρωσε ότι μετά το τέλος της συναυλίας θα βρισκόταν με τους οπαδούς του για αυτόγραφα και φωτογραφίες όπως και έγινε. Ακομπλεξάριστος, χωρίς ίχνος βεντετισμού , και σεβόμενος  και τον τελευταίο οπαδό του, παρέμεινε στο χώρο μέχρι  και μετά τις 2 τα ξημερώματα .
Αλήθεια πότε ξανάρχεται;
ΚΕΙΜΕΝΟ/ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ GK
SETLIST
G.Gakis & The Troublemakers 
Ο Γιώργος GK (αριστερά) μ' ένα φίλο του.
1. Married Trouble
2. Eleanor Rigby (Beatles)
3. You know my name (Chris Cornell)
4. Superstitious (Stevie Wonder)
5. Fame
6. Cryin' In The Rain (Whitesnake)
7. The End / Another Brick In The Wall (The Doors / Pink Floyd)
8. Burn (Deep Purple)
9. Street Of Broken Dreams
10. Το παλιό μου παλτό (Στα αγγλικά)
11.Μη με κοιτάς

Joe Lynn Turner

1. I Surrender (Rainbow)
2. Hush (DP)
3. Gimme Some Loving (Spencer Davis Group)
4. Stone Cold (Rainbow)
5. Love Conquers All (DP)
6. King Of Dreams (DP)
7. Endlessly
8. Catch The Rainbow (Rainbow)
9. Perfect Strangers (DP)
10. Ready For Love (Bad Company)
11. Roadhouse Blues (The Doors)
12. Street Of Dreams (Rainbow)
13. Smoke On The Water (DP)
14. Johnny Be Goode (Chuck Berry)
----
15. Tush feat. Lazy (ZZ Top / DP)
16. Born To Be Wild (Steppenwolf)








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου