ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ NEW LONG FEST

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
(ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ) ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 196
ΕΙΣΟΔΟΣ: 4 EΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 17:00 (και τις 3 μέρες)

Το New Long Fest, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ίσως open air festival της underground rock και metal ελληνικής σκηνής είναι για 12η συνεχή χρονιά κοντά σας, με ένα δυναμικό όπως πάντα line up, 15,16 & 17 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.
 Από το 2004 το φεστιβάλ με αρχικό όνομα "Μουσικά Κύματα", υπό την αιγίδα του συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες και του Δήμου Μαραθώνα, φιλοξενεί με επιτυχία τους πιο επίκαιρους και ενεργούς εκπρόσωπους του σκληρού ήχου της εγχώριας σκηνής.
26+ εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, άφθονη και κρύα βαρελίσια μπύρα, ζεστά σουβλάκια, merchandise, Camping, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν το μεγαλύτερο underground πάρτι του καλοκαιριού που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε με είσοδο μόνο 4€ ανά ημέρα. Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της metal/rock μουσικής. Όσοι δεν είχατε την τύχη να παρευρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία!

Διαβάστε ποιά είναι τα έως τώρα ονόματα που θα εμφανιστούν στο φετινό New Long Fest που θα διεξαχθεί στις 15, 16 & 17 Ιουλίου, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικάνικη Βάση – λεωφ. Μαραθώνος 196).

LINE UP 2016
Mass Infection
Karma Violens
Womb Of Maggots
Foray Between Ocean
Obzerv
Embrace The Paradox
In Search of Atlantis
Chronoboros
Universe217
Cyanna Mercury
we.own.the.sky
Omega Monolith
Free Fall Band
Still Falling
Madleaf
HEARTH
Despite Everything
Wish Upon A Star
10 Code
Maplerun
Sun, Rain in Life
The Locals
Insect Radio
Breath After Coma
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου