STAIRWAYS TO THE STARS

Wolfmother
• Το πρώτο άλμπουμ των Αυστραλών Wolfmother θα επανακυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι περιείχε κομμάτια σαν τα "Woman", "White Unicorn" και "Joker & the Thief" και εκτός από βινύλιο 180γραμ θα κυκλοφορήσει και σε διπλό CD (με extra demos, remixes, ακουστικές εκτελέσεις και b- sides), όπως και σε διπλό βινύλιο 180 γραμμαρίων. Το εξώφυλλο κοσμείται από έργο του εικαστικού καλλιτέχνη Frank Frazetta (Yngwie Malmsteen, Νazareth, Molly Hatchet, Dust), ενώ το συγκρότημα τελείωσε τις ηχογραφήσεις του τέταρτου άλμπουμ τους με παραγωγό τον Brendan O’Brien (Jackyl, Mastodon, AC/DC).
• Πέθανε σε ηλικία 66 ετών μετά από καρδιακή προσβολή, ο οργανίστας Eddie Hardin, πρώην οργανίστας των  Spencer Davis Group και Axis Point. Στους Spencer Davis Group αντικατέστησε τον Steve Winwood, για να φύγει κι αυτός λίγο αργότερα με τον ντράμερ και να σχηματίσει τους Hardin & York. Συμμετείχε σαν συνθέτης και μουσικός στο  άλμπουμ The Butterfly Ball and the Grasshopper’s Feast, ένα concept άλμπουμ που επιμελήθηκε ο μπασίστας των Deep Purple Roger Glover.
• Δείτε το video με τον King Diamond να εμφανίζεται στο Rockstar Energy Drink Mayhem Festival μαζί με τους Slayer. Ο Kerry King aνέβηκε στη σκηνή κι έπαιξαν μαζί το "Evil" των Mercyful Fate.

• Beautiful Disaster ονομάζεται το συγκρότημα που σχημάτισε ο κιθαρίστας των Adrenaline Mob, Mike Orlando. Μαζί του τρία μελή των The Drama Club, οι Chris Bones ντραμς, Μike Morgan μπάσο και Nick Coyle τραγούδι.
• Μετά την κυκλοφορία του Milking The Stars: A Re-Imagining of Last Patrol που περιείχε εναλλακτικές ηχογραφήσεις και live εκτελέσεις τραγουδιών από το “Last patrol” σε ύφος 60s και 70s, οι Monster Magnet θα κάνουν το ίδιο για τα τραγούδια του άλμπουμ τους “Mastermind” (2010). Η καινούργια προσέγγιση τιτλοφορείται “Cobras And Fire (The Mastermind Redux)” και θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου.
• Το Σεπτέμβριο προσανατολίζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους οι Masters of Metal με τίτλο From Worlds Beyond", που αποτελούνται από πρώην μέλη των Agent Steel, δηλαδή τους Juan Garcia (κιθάρα), Bernie Versailles (κιθάρα, τραγούδι), Robert Cardenas (μπάσο) και Rigo Amezcua (ντραμς). Το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει το 2013 ένα EP με το όνομα τους. Καλεσμένοι στο τραγούδι  "Vengeance & Might", ο τραγουδιστής κι ο κιθαρίστας των Helstar, James Rivera και Larry Barragan αντίστοιχα και ο πρώην κιθαρίστας των Dark Empire, Andrew Atwood.
• Μικρή περιοδεία 7 εμφανίσεων ανακοίνωσε η Ann Wilson των Heart. Το συγκρότημα που θα τη συνοδεύσει, τους ονόμασε Ann Wilson Thing, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει κι ένα EP. Ειδικά για τα τραγούδια του EP δεν έχουν ανακοινωθεί οι τίτλοι τους, κάτι που φανταζόμαστε θα γίνει όταν ξεκινήσει η περιοδεία της.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου