Το καινούργιο άλμπουμ των Scorpions, "Return To Forever" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική με τρία διαφορετικά τραγούδια σε σχέση με την ευρωπαϊκή έκδοση. Το "We Built This House" θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου και η καινούργια έκδοση με 19(!) τραγούδια, θα είναι διαθέσιμη σε deluxe cd, digital και διπλό βινύλιο. Μπείτε εδώ και δείτε το merchandising για το καινούργιο άλμπουμ. Ακολουθεί το αμερικάνικο track list του "Return To Forever" με τα τρία bonus tracks.  
"Return To Forever" North American edition track listing:
01. Going Out With A Bang
02. We Built This House
03. Rock My Car
04. House Of Cards
05. All For One
06. Rock 'N' Roll Band
07. Catch Your Luck And Play
08. Rollin' Home
09. Hard Rockin' The Place
10. Eye Of The Storm
11. The Scratch
12. Gypsy Life
13. The World We Used to Know
14. Dancing With The Moonlight
15. When The Truth Is A Lie
16. Who We Are
17. Crazy Ride (exclusive)
18. One And One Is Three (exclusive)
19. Delirious (exclusive)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου