CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL(19/4/15)

• Χωρίς να ανακοινωθούν, για την ώρα τουλάχιστον, περισσότερες πληροφορίες, οι Blackmore’s Night τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου   άλμπουμ τους που τιτλοφορείται «All Our Yesterdays». Η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα είναι μέσα στο καλοκαίρι. Με εκείνο το reunion που λέγαμε   τι θα γίνει;
• Τη συναυλία τους στο Vancouver θα βιντεοσκοπήσουν οι Nightwish και θα κυκλοφορήσει σε dvd. H συναυλία θα γίνει στις 25 Απριλίου και η   κυκλοφορία του dvd δεν έχει προκαθοριστεί.
• Πέθανε σε ηλικία 73 ετών ο Percy Sledge, ερμηνευτής της επιτυχίας “When A Man Loves A Woman”. Αιτία θανάτου, καρκίνος στο συκώτι.
• Κατά τη διάρκεια συναυλίας των Testament/Exodus σε club του Illinois, ο διοργανωτής ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο θεατών του χώρου που ήταν 500   άτομα και διέθεσε 917 εισιτήρια!!! Οι τοπικές αρχές πληροφορήθηκαν το γεγονός και detective της αστυνομίας και ένας αξιωματικός της   πυροσβεστικής πήγαν στο χώρο και καταμετρούσαν όσους έμπαιναν από τη μπροστινή πόρτα του club. Μόλις η καταμέτρηση έφτασε τα 500 άτομα, ο   detective απέτρεψε περισσότερους να μπουν στο club. Οι δύο αξιωματικοί μέτρησαν ακόμα 171 άτομα που περίμεναν στην ουρά για να μπουν! Οι ιδιοκτήτες του club ενημέρωσαν την πόλη ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα σε όσους δεν κατάφεραν να μπουν και να δούν τη συναυλία.
• Την πρόσληψη του οργανίστα/τραγουδιστή Michele Luppi, ανακοίνωσαν οι Whitesnake. O Luppi στο παρελθόν έχει παίξει στους Secret Sphereαλλά και   στο δικό του συγκρότημα, τους MLB (Michaele Luppi Band).
• Δείτε εδώ ένα promo video από το καινούργιο άλμπουμ συνεργασίας του Michael Kiske και της Amanda Somerville, με τίτλο City Of Heroes.
• Σταματημό δεν έχουν οι ανακοινώσεις νέων ονομάτων για το Rock You To Hell Festival ΙΙΙ που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοέμβρη στο Κύτταρο   Live Club !!! Έτσι μετά τους Oliver/Dawson Saxon, Tysondog, Picture, Crazy Lixx, Loudness, και R.U.S.T ανακοινώθηκαν οι Clairvoyant, Wisdom   και οι άγγλοι Fist.
   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου