CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (14/3/15)

• Το τρίτο άλμπουμ των Temple Of Rock του Michael Schenker είναι επηρεασμένο από τους θανάτους των Gary Moore και Ronnie James Dio! Αυτό δήλωσε ο   γερμανός κιθαρίστας, λέγοντας ότι οι δύο αυτές απώλειες τον έκαναν να σκεφτεί να επιστρέψει στις ρίζες του! Το καινούργιο άλμπουμ των Temple Of    Rock τιτλοφορείται Spirit On A Mission και θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με τη σύνθεση μελών που παίζουν μαζί του τα 4 τελευταία χρόνια, δηλ    Francis Buchholz μπάσο, Herman Rarebell ντραμς, Doogie White τραγούδι και Wayne Findlay κιθάρα/πλήκτρα.
• Δείτε εδώ τους Status Quo να παίζουν ακουστικά το Whatever You Want live στο Roundhouse του Λονδίνου
• Χώρισαν οι δρόμοι των Crashdiet και του τραγουδιστή Simon Cruz. ΤΓο συγκρότημα, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει, ότι η αποχώρηση του έγινε κατά   τη διάρκεια της γιαπωνέζικης περιοδείας τους!
• Δύο ακόμα καλά άλμπουμ του παρελθόντος επανακυκλοφορεί η Rock Candy. Πρόκειται για το άλμπουμ των Hanoi Rocks, 'Two Steps From The Move' σε     παραγωγή του Bob Ezrin (Alice Cooper, Kiss) και θα κυκλοφορήσει διπλό με το δεύτερο cd να έχει 11 bonus τραγούδια (b sides, maxi singles, japan    B sides, BBC Recordings, κ.α. Η δεύτερη επανακυκλοφορία είναι το ένα και μοναδικό άλμπουμ των Riverdogs, του συγκροτήματος που σχημάτισε ο    κιθαρίστας  Vivian Campbell. Μαζί του ο μπασίστας Nick Brophy, ο τραγουδιστής Rob Lamothe, ενώ στα ντραμς εναλλάσσονται οι Mike Baird και Allen   De Silva. Κι αυτό το άλμπουμ επανακυκλοφορεί διπλό με το bonus cd να περιέχει με 11 τραγούδια live εμφάνισή σε ραδιοφωνικό σταθμό! Και τα δύο   άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο.
• Μια από τις επιβλητικότερες μορφές του σύγχρονου βρετανικού rock, ο Graham Parkerκαι το συγκρότημα του, οι Rumour επιστρέφουν στη δισκογραφία με   το άλμπουμ «Mystery Glue», που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαίου. Η κυκλοφορία του άλμπουμ συμπληρώνεται από το γεγονός ότι οι  Rumour, το   συγκρότημα που τον συνόδευε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 επανεμφανίζονται με την αρχική σύνθεσή τους (Bob Andrews, Brinsley Schwarz, Martin   Belmont, Andrew Brodnar και Stephen Goulding. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι μια από τις μεγάλες επιτυχίες   τους ήταν το (Hey Lord) Don’t ask me questions το 1976.
• Το 10ο προσωπικό του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο τραγουδιστής των θρυλικών (κυριολεκτικά) Hanoi Rocks, Michael Monroe. Η κυκλοφορία του άτιτλου για την ώρα θα γίνει την άνοιξη και θα διαδεχτεί το Horns And Halos. Παραγωγός είναι ο Chips Kiesbye.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου