ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣΚΟΙ ΤΩΝ AC/DC ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΒΙΝΥΛΙΟ /ΤΟ METAL CONQUEST ΤΩΝ HEAVY LOAD ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ


 Σε χρυσό βινύλιο επανεκδόθηκαν 9 άλμπουμ των AC/DC και 2 από αυτά, τα Highway To Hell και Back In Black κυκλοφορούν και σε Hellfire χρώμα, πάντα σε βινύλιο. Τα 9 άλμπουμ είναι τα Back In Black, Highway To Hell, The Razors Edge, Powerage, For Those About To Rock (We Salute You), High Voltage, Dirty Deeds Done Dirt Cheap, Who Made Who και το 2πλό Live. Το συγκρότημα ετοιμάζεται για την ευρωπαική [περιοδεία τους, 21 ημερονημιών που θα ξεκινήσει στις 7 Μαϊου από το Gelsenkirchen της Γερμανίας.

Έπρεπε να περάσουν 43 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του άλμπουμ Metal Conquest(1981) των Heavy Load, το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε με bonus ένα ακόμα τραγούδια. Η επανακυκλοφορία του Metal Conquest ακολουθεί την παράδοση των προηγούμενων επανακυκλοφοριών των Heavy Load με το booklet να  περιλαμβάνει τους στίχους, μεγάλο αριθμό αυθεντικών φωτογραφιών και κείμενο των ίδιων των μελών του συγκροτήματος για κάθε κομμάτι. Επιπλέον, τα αδέρφια Wahlquist αποκαλύπτουν ποια είναι η προέλευση της επιρροής των τραγουδιών και των στίχων τους από τον μυθικό κόσμο των Βίκινγκς.

Το bonus τραγούδι είναι το For the Welfare of Man, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να είναι το έκτο κομμάτι του άλμπουμ, αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου στο στούντιο της μπάντας και των άσχημων οικονομικών των αδελφών εκείνη την εποχή, κατέληξε να μην ηχογραφηθεί. Μετά από χρονοβόρες εργασίες αποκατάστασης και μίξης στο νέο στούντιο των αδελφών, το τραγούδι πήρε πλέον τη θέση του στο βινύλιο, περισσότερα από σαράντα χρόνια μετά. Το Metal Conquest θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο 180 γραμ., Deluxe digipak CD, Jewel case CD, βινύλιο 180γραμ. με bonus CD και περιορισμένη έκδοση 200 αντιτύπων αριθμημένων Box set,  που θα περιέχει το βινύλιο, το deluxe digipak CD, t-shirt, patch, και το βιβλίο Wahlgaard Saga II του Ragne Wahlquist των Heavy Load.

Α.Ρ.

11/4/24
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου