ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ»


 Μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές της ΕΡΤ1, το «Μουσικό Κουτί» των Νίκου Πορτοκάλογλου και η Ρένας Μόρφη τελειώνει την Κυριακή 14 Απριλίου, μετά από 4 τηλεοπτικές σεζόν. Η αρχική ιδέα του Πορτοκάλογλου ήταν να τελειώσει πέρυσι, αλλά τα καλά νούμερα και ο προγραμματισμός της ΕΡΤ, την κράτησαν και για άλλα 15 επεισόδια που μερικά από αυτά είχαν αφιερώματα στους Μάνο Λοΐζο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μίμη Πλέσσα και Παύλο Σιδηρόπουλο. Στην τελευταία εκπομπή της Κυριακής 14 Απριλίου, οι ρόλοι αλλάζουν και οι Πορτοκάλογλου και Μόρφη θα είναι καλεσμένο, απέναντι στους Μίλτο Πασχαλίδη και Νατάσσα Μποφίλιου όπου θα γίνει και ανασκόπηση της εκπομπής!
Η εκπομπή δεν ήταν μια απλή μουσική εκπομπή, αλλά είχε πολλή προετοιμασία και παραγωγή αφού καλεσμένοι καλλιτέχνες και οι 2 παρουσιαστές, ενορχήστρωναν και δούλευαν από την αρχή τα τραγούδια τους, αφιερώνοντας πολύ χρόνο.
Ήδη η ΕΡΤ εξετάζει προτάσεις για μια νέα μουσική εκπομπή την προσεχή σεζόν.
Θα μου επιτρέψτε ένα σχόλιο: Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν το Σαββατοκύριακο μουσικές εκπομπές και καλά κάνουν, αφού οι τηλεθεατές τις τιμούν με την τηλεθέαση. Για όλες γίνονται σχόλια, ειδικά από τις πρωϊνες κουτσομπολίστικες εκπομπές ή διορθώστε όπως αλλιώς λέγονται. Το βρήκα…πρωϊνάδικα(!!!). Όλοι σχολιάζουν (σ.σ. δεν μου αρέσει η λέξη κουτσομπολιό) τις εμφανίσεις και τις  συμπεριφορές των υποτιθέμενων stars και διάσημων(;;;;). Στην μόνη εκπομπή που ο σχολιασμός (αν γίνεται) για το περιχεόμενο της, είναι το «Μουσικό Κουτί»!  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ

11/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου