NEWS OF THE WORLD (5/1/24)

 

• Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για τα Avatar των Kiss και ανακοινώθηκε ότι έρχεται το avatar του Elvis Presley, με την πρώτη εμφάνιση να αναμένεται να γίνει στο Λονδίνο, ενώ θα ακολουθήσουν ημερομηνίες στο Λας Βέγκας, το Βερολίνο και το Τόκιο.
• Η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε τον πρώην μέλος των Mr. Bungle, Theobald 'Theo' Lengyel ως βασικό ύποπτο για το φόνο της κοπέλας του, Alice 'Alyx' Kamakaokalani Herrmann. Ο Lengyel, ο οποίος έπαιζε πλήκτρα, σαξόφωνο και κλαρίνο στο συγκρότημα του Mike Patton από την ίδρυσή τους το 1986 έως το 1995. Η Hermann εθεάθη για τελευταία φορά στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια, στις 3 Δεκεμβρίου και δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από την οικογένειά της στις 12 Δεκεμβρίου, αφού δεν είχε καμία επαφή για μια εβδομάδα. Το αυτοκίνητό της ανακαλύφθηκε αργότερα έξω από το διαμέρισμα του Lengyel, στο El Cerrito.
• Το video του τραγούδι τους Yeah Right, από το άλμπουμ The Bitter Truth(2021), παρουσίασαν οι Evanescence.


• Οι Silver R.I.S.C. ανακοίνωσαν την αποχώρηση του μπασίστα DM και την αντικατάστασή του από την Κική Καρανικόλα (Diamond Signs, ex- Dark Nova, ex- Drama Queen,κ.α).
• Μετά από 23 χρόνια, ο κιθαρίστας Bruce Kulick αποχώρησε από το Grand Funk Railroad μετά από 23 χρόνια. Ο 70χρονος πρώην κιθαρίστας των Kiss, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του που θα έχει ενδιαφέρον.
• Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών από χρόνια πνευμονοπάθεια, ο μπασίστας/τραγουδιστής των Eagles, Randy Meisner που ήταν και ιδρυτικό μέλος του ιστορικού συγκροτήματος των Eagles. Ο Meisner είναι το τρίτο μέλος του αμερικάνικου συγκροτήματος που φεύγει από τη ζωή,  μετά τους Glenn Frey και Bernie Leadon. Η φωνή του ακούγεται στην επιτυχία τους Take It To The Limit ενώ δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο μεγάλο τουρ της μπάντας το 1994 για λόγους υγείας, αλλά ήταν παρών το 1998 στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για την είσοδο των Eagles στο Rock and Roll Hall of Fame.
• Οι HIM έπαιξαν μαζί για  τελευταία  φορά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2017 με τον Ville Valo να ακολουθεί προσωπική καριέρα. Σε συνέντευξή του στο  Metal Hammer, δεν άφησε ελπίδες για μια επανασύνδεση του συγκροτήματος, αφού όπως είπε δεν είναι καν σε επαφή μεταξύ τους.

• Ένα δεύτερο τραγούδι παρουσίασαν οι Magnum από το επερχόμενο άλμπουμ τους  Here Comes The Rain, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου. Πρόκειται για το The Seventh Darkness, του οποίου το lyric video μπορείτε να δείτε.

• Ο 77χρονος κιθαρίστας και τραγουδιστής των Slade, Noddy Holder έχει διαγνωστεί με καρκίνο του οισοφάγου από το 2017 και οι γιατροί τού είπαν ότι έχει 7 μήνες ζωής ακόμα.
 Ο Holder δέχτηκε να συμμετάσχει σε μια κλινική δοκιμή για μια πειραματική θεραπεία, και κατάφερε να ζήσει άλλα 5 χρόνια (από το 2017)αλλά φαίνεται ότι η κατάστασή του δεν είναι πλέον καλή.
Ο καρκίνος του οισοφάγου είναι η έκτη συχνότερη αιτία θανάτων από καρκίνο παγκοσμίως. Τα περισσότερα συμπτώματα καρκίνου του οισοφάγου δεν είναι αισθητά έως ότου ο καρκίνος είναι σε προχωρημένο στάδιο, όταν μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.Εμφανίζεται όταν τα κύτταρα στον οισοφάγο αναπτύσσουν αλλαγές που τα κάνει (τα κύτταρα) να αναπτύσσονται και να διαιρούνται ανεξέλεγκτα. Ο όγκος που προκύπτει στον οισοφάγο μπορεί να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος.
• Οι Fuzztones θα παίξουν στις 16 Μαρτίου στα Ιωάννινα, στον πολυχώρο Αγορά. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι  Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers.
Πολυχώρος ΑΓΟΡΑ – ΙΩΝΝΙΝΑ
Doors open: 20:30
Eισιτήρια: Προπώληση 20 ευρώ, Ταμείο 25 ευρώ
• Αγοράστε το εισιτήριο προπώλησης μέσω του cometogether.live εδώ
https://cometogether.live/event/715
• Λίγοι θα θυμούνται το βιολιστή David Cross που τη διετία 1972-1974 έπαιξε στους King Crimson στα άλμπουμ Larks' Tongues in Aspic, Starless and Bible Black και στο live USA.  Έχοντας σαν πλούσιο βιογραφικό, έχοντας παίξει Curved Air, Roxy Music, U.K.,Jethro Tull και Frank Zappa(τη διετία 1976–77), εδώ κι αρκετό καιρό έχει σχηματίσει τους David Cross Band όπου πρόσφατα προσχώρησε ο κιθαρίστας John Mitchell , που στο παρελθόν έχει παίξει με It Bites, Lonely Robot, Kino, Frost κα.
 








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου