ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: GUNS AND ROSES / NEIL SCHON’S JOURNEY THROUGH TIME

 

Οι Guns N' Roses θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένη έκδοση, μέρος της συναυλίας τους της 31 ης Αυγούστου 1991 στο Wembley, με τίτλο London 1991 CD. Θα περιέχει 6 τραγούδια, τα "Bad Obsession", "Live and Let Die", "Voodoo Child (Slight Return) / Civil War / Voodoo Child (Slight Return)", "You Could Be Mine", "Only Women Bleed / Knockin' on Heaven's Door" και "Estranged" και θα είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ στα μέλη του Nightrain Fan Club που ανανέωσαν τη συνδρομή τους μετά τις 16 Φεβρουαρίου. Για τα  ους υπόλοιπους θνητούς για την ώρα δεν προβλέπεται κάτι αν κι όλοι ελπίζουμε να βγει σε μια στιγμή στο εμπόριο. Η συναυλία τους του 1991 στο Wembley ήταν μέρος της Use Your Illusion Tour, που είχε ξεκινήσει πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα 2 άλμπουμ και ήταν η τελευταία συναυλία του Izzy Stradlin.


Στις 9 Φεβρουαρίου 2018 ο κιθαρίστας των Journey, Neal Schon, έδωσε μια συναυλία στο San Francisco, με το όνομα Neil Schon’s Journey Through Time. Μαζί του στη σκηνή ήταν οι Gregg Rolie πλήκτρα, Deen Castronovo ντραμς/φωνή, Marco Mendoza μπάσο και John Varn επίσης πλήκτρα. Η συναυλία που δόθηκε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα των πυρκαγιών του San Francisco, τον Οκτώβριο του 2017, μαγνητοσκοπήθηκε/ηχογραφήθηκε και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαϊου 2023 σε cd/dvd.

Τα κομμάτια που έπαιξαν ήταν ένα ταξιδιωτικό καλειδοσκόπιο σε όλη τη δισκογραφία των Journey αφού περιείχε κομμάτια από τα 3 πρώτα άλμπουμ τους. Μεταξύ άλλων ακούγονται και τα  I'm Gonna Leave You,  Look Into The Future, Kohoutek, Walk's Like A Lady, Feelin' That Way, Lights, Separate Ways, Lovin', Touchin', Squeezin',  Wheel In The Sky, Trial By Fire, Just The Same Way, Lovin' You Is Easy κ.α.


Α.Ρ.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου