PAGE OF LIFE-JON AND VANGELIS ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ/ ΣΕ BOX SET BINΥΛΙΟ CD TO CREATURES OF THE NIGHT- KISS ΚΑΙ PICTURE DISC TO GHOST IN THE MACHINE-POLICE


To Page of Life ήταν το 4ο και τελευταίο άλμπουμ της συνεργασίας των Jon and Vangelis. Ηχογραφήθηκε το 1986 σε Αθήνα (στο sound studio της Λ.Μεσογείων) και Ρώμη αλλά κυκλοφόρησε το 1991 με την αμερικάνικη έκδοση να μην έχει την άδεια του Βαγγέλη! Η καινούργια remastered έκδοση έγινε κάτω από την επίβλεψη του Βαγγέλη και θα κυκλοφορήσει ενισχυμένο με το bonus track ‘Sing With Your Eyes’ και φυσικά ένθετο με πληροφοριακό υλικό. 

Η 40η επέτειος από την κυκλοφορία του άλμπουμ των Kiss, Creatures Of The Night(1982), συνδυάζεται με την επανακυκλοφορία του σε Box set 5CD + Blu-ray αλλά και 3πλό deluxe βινύλιο, 2πλό CD deluxe, 1LP 180gm αλλά και μονό cd remastered! Το άλμπουμ περιείχε κομμάτια σαν τα "I Love It Loud",  "War Machine", το ομώνυμο και την μπαλάντα "I Still Love You" αλλά και το ακυκλοφόρητο “Betrayed” (καμία σχέση με το ομότιτλο τραγούδι του “Hot In The Shade”)  ενώ η σύνθεση του συγκροτήματος ήταν Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Carr και τον κιθαρίστα Ace Frehley που ναι μεν το όνομά του αναγράφεται στα credits αλλά ΔΕΝ παίζει.


Οι κιθαρίστες που έπαιξαν ήταν οι Vinnie Vincent, ο Robben Ford κι ο Steve Farris.

Να και μια διαφορετική κυκλοφορία. Το Νο1 άλμπουμ στην Αμερική των Police, Ghost In The Machine(1981) θα κυκλοφορήσει σε picture disc στις 4 Νοεμβρίου με 3 bonus(!0 τραγούδια, τα I Burn For You, Once Upon A Daydream και Shambelle.


15/9/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου