NEWS OF THE WORLD (21/2/20)

• "Do You Feel Like I Do?" είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Peter Frampton,που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου.
• Οι Primus θα περιοδεύσουν στην Αμερική παίζοντας ολόκληρο το άλμπουμ των Rush A Farewell To Kings. Στην περιοδεία παίζουν ακόμα οι  Les Claypool, Larry LaLonde, Tim Alexander, Wolfmother, The Sword και Battle. Η περιοδεία ονομάστηκε A Tribute To Kings και βέβαιαι με αυτό τον τρόπο τιμούν την προσφορά του Neil Peart
• Μια περιοδεία κατευθείαν από τη δεκαετία του 80. Διαβάστε ονόματα: Ratt, Tom Keifer, Skid Row και Slaughter! Παράλληλα, άλλοι δύο stars εκείνης της δεκαετίας θα βγουν μαζί περιοδεία  στην Αμερική. Πρόκειται για τους Michael Sweet και Tony Harnell, από τους Stryper και TNT αντίστοιχα. Η περιοδεία τους ονομάζεται "Tour 1987". Δώστε μου μάτια να βλέπω κι αυτιά να ακούω!
•  Στο τελευταίο στάδιο του βρίσκεται το ντοκουμέντο για τη ζωή και καριέρα του Ronnie James Dio. Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Don Argott και Demian Fenton ("Framing John DeLorean", "Believer", "Last Days Here") με την πρώην σύζυγό του Wendy Dio να αναλαμβάνει χρέη executive producer. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε όσο αφορά το περιεχόμενο του, αλλά το υλικό που έχουν συγκεντρώσει είναι πολύ και αρχειακό. Υπομονή!
• Μετά το We Stand As One που ήταν το πρώτο video single των Wishbone Ash από το επερχόμενο άλμπουμ τους  Coat of Arms ακούστε και το "Back In The Day".
• Ένα μοναδικό περιστατικό συνέβη σε συναυλία των Mr. Bungle, οι οποίοι επανενώθηκαν για μια σειρά συναυλιών για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Σε συναυλία τους στο Brooklyn, κάποιος πέταξε ένα …εσώρουχο το οποίο περιείχε τη στάχτη ενός fans τους, του Dakota Young που είχε αγοράσει εισιτήριο για τη συναυλία αλλά δυστυχώς πέθανε και δεν πρόλαβε να τους δει. Έτσι οι φίλοι του  τίμησαν(!;) τη μνήμη του πηγαίνοντας στη συναυλία παίρνοντας μαζί τις στάχτες του τις οποίες είχαν βάλει σε κάποιο από τα εσώρουχά του. Έτσι κατά τη διάρκεια του live, οι φίλοι του Young πέταξαν στη σκηνή το εσώρουχο με τις στάχτες, χωρίς βέβαια το συγκρότημα να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί!
• Ακύρωσε το βορειοαμερικάνικο σκέλος της περιοδείας του "No More Tours 2" ο Ozzy λόγω προβλήματος υγείας. Ο ίδιος σε πολύ πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι η περιοδεία δεν ακυρώθηκε αλλά αναβλήθηκε με τις καινούργιες ημερομηνίες να αναμένονται. την ίδια συνέντευξή του είπε ότι νιώθει πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση της υγείας του.
• Ο Joe Satriani παρουσίασε το καινούργιο video single με τίτλο "Nineteen Eighty" μέσα από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με τίτλο "Shapeshifting". Η σκηνοθεσία του video ανήκει στο γιό του ZZ Satriani.
• Μετά τους Dead Daisies και οι Cradle of Filth προστέθηκαν στην ημέρα που θα παίξουν στο Release Festival οι Judas Priest, κάνοντας την Παρασκευή 17 Ιουλίου ακόμα πιο δυνατή! Η συναυλία θα στο Κλειστό Φαλήρου! Για εισιτήρια www.releaseathens.gr/17-july-judas-priest-and-more/  και Metal πακέτα εισιτηρίων www.releaseathens.gr/offers/
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Winery Dogs, ένα τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος είναι πολύ πιθανόν και μάλιστα για φέτος.

• Η Σήραγγα του Χρόνου μάς μεταφέρει στο 1983 όταν ο John Sykes εμφανιζόταν στην τηλεόραση και μαζί με τον Phil Lynott έπαιζαν το "Please don't leave me".





   

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου