ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLUE OYSTER CULT(ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ, REMASTERED ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ)

Μετά από 18 χρόνια δισκογραφικής σιωπής, αφού το τελευταίο studio άλμπουμ τους ήταν το Curse of the Hidden Mirror(2001), οι Blue Oyster Cult ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν με την Frontiers Rec και το 2020 αναμένεται το καινούργιο άλμπουμ τους! Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους με την Frontiers έγινε από τον πρόεδρο της ιταλικής δισκογραφικής εταιρείας Serafino Perugino ενώ ο κιθαρίστας/τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Eric Bloom είπε: "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο studio άλμπουμ μας  κι η ερώτηση που προερχόταν από τους fans μας ήταν αν είχαμε να δώσουμε κάτι καινούργιο. Λοιπόν είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το ταξίδι μας και ήδη έχουμε ξεκινήσει να ηχογραφούμε»! Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι η σημερινή σύνθεση των Blue Oyster Cult είναι Donald "Buck Dharma" Roeser κιθάρα, Eric Bloom τραγούδι, κιθάρα, Richie Castellano πλήκτρα, κιθάρα, Danny Miranda μπάσο και Jules Radino ντραμς.
Ήδη το συγκρότημα με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του καινούργιου δισκογραφικού συμβολαίου, ανακοίνωσε και την επανακυκλοφορία 4 remastered σχετικά πρόσφατων άλμπουμ τους όπως
"Cult Classic" (1994), "Heaven Forbid" (1998), "Curse Of The Hidden Mirror" (2001) και το Live CD/DVD and Blu-ray) "A Long Day's Night" (2002) που θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε Blu-ray!

Παράλληλα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία 5 live από το πολύ πρόσφατο παρελθόν όπως Live show from the iHeart Radio Theater 2012, Live show from Hard Rock Casino Cleveland 2014,  Live show from Rock of Ages Festival in Germany 2016, 40th Anniversary of "Agents of Fortune" shot in L.A. in April 2017 [όπου παίζουν ολόκληρο το άλμπουμ τους "Agents Of Fortune"και  BÖC 45th-anniversary show "Live In London June 17th 2017") όπου παίζουν ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ τους.
Το κυριότερο είναι ότι οι δύο κεντρικοί πυλώνες του συγκροτήματος, οι κιθαρίστες Eric Bloom και Buck Dharma είναι σε καλή φυσική κατάσταση, 75 και 73 ετών αντίστοιχα, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και από τις 10 Ιουλίου βρίσκονται σε περιοδεία στην Αμερική. Μια περιοδεία που θα διαρκέσει έως και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.
11/7/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου