ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LORDS OF BLACK Ο RONNIE ROMERO

O Ronnie Romero είναι ο δεύτερος από αριστερά
Και θα μου πείτε «ποιος ενδιαφέρεται» αλλά οι Lord of Black μπήκαν απότομα στη ζωή μας κι αυτό όχι τόσο λόγω του Ronnie Romero , όσο λόγω του Ritchie Blackmore που επέλεξε το Χιλιανό τραγουδιστή για frontman στους καινούργιους Rainbow.
O τραγουδιστής Ronnie Romero με ανάρτησή του στο facebook έγραψε ότι μετά από 5 χρόνια συνεργασίας, φεύγει από τους Lords of Black. Από την πλευρά του ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tony Hernando επιβεβαίωσε την αποχώρηση εκφράζοντας την απογοήτευσή του! Το ισπανικό συγκρότημα έχει βγει προς αναζήτηση αντικαταστάτη του Romero καθώς έχουν υπογράψει συμφωνίες για να εμφανιστούν σε πολλά φεστιβάλ.
Ο Ronnie Romero μπήκε στη ζωή μας το 2016 όταν η Candice Night τον ανακάλυψε στο You tube και τον σύστησε στον Μαυροφορεμένο ο οποίος εκείνη την εποχή ετοιμαζόταν να επανασυστήσει τους θρυλικούς Rainbow με τους οποίους κυκλοφόρησε 3 live άλμπουμ, τα Memories in Rock, Live in Germany (2017), Live in Birmingham 2016  (2017) και Memories in Rock II (2018).
Στην ανάρτησή του ο Romero δεν αναφέρεται καθόλου στο μέλλον του στους Rainbow οι οποίοι το καλοκαίρι έχουν ανακοινώσει ορισμένες εμφανίσεις σε φεστιβάλ.
5/1/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου