Τα 2 live άλμπουμ του Phil Collins που κυκλοφόρησαν το 1990 και 1999. Πρόκειται για τα Serious Hits… Live! και A Hot Night In Paris που θα επανακυκλοφορήσουν την 1η Φεβρουαρίου στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για ολόκληρη τη δισκογραφία του Phil Collins
To Serious Hits… Live! (Νο 2 Μ.Βρετανία, Νο 11 Αμερική) είχε κυκλοφορήσει το 1990 κατά τη διάρκεια της Seriously, Live! world tour και περιλαμβάνει όλες τις μέχρι τότε επιτυχίες του (In The Air Tonight, You Can’t Hurry Love, Against All Odds (Take A Look At Me Now), Another Day In Paradise και το Easy Lover). Το A Hot Night In Paris περιλαμβάνει 10 τραγούδια του-επιτυχίες διασκευασμένες από big band σε jazz ύφος. Ορισμένες από τις εκτελέσεις κάνουν τα κομμάτια αγνώριστα και πολύ ενδιαφέροντα! Και τα δύο άλμπουμ θα επανακυκλοφορήσουν σε CD και LP.

Διαβάστε εδώ την καταπληκτική ιστορία του Phil Collins που …νόμιζε ότι έπαιζε κόγκας σε δίσκο του George Harrison.
Phil Collins: Serious Hits... Live!
1. Something Happened On The Way To Heaven
2. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
3. Who Said I Would
4. One More Night
5. Don’t Lose My Number
6. Do You Remember?
7. Another Day In Paradise
8. Separate Lives
9. In The Air Tonight
10. You Can’t Hurry Love
11. Two Hearts
12. Sussudio
13. A Groovy Kind of Love
14. Easy Lover
15. Take Me Home

Phil Collins: A Hot Night In Paris
1. Sussudio
2. That’s all
3. Invisible Touch
4. Chips & Salsa
5. Hold On My Heart
6. I Don’t Care Anymore
7. Milestones
8. Against All Odds (Take A Look At Me Now)
9. Pick Up The Pieces
10. The Los Endos Suite
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου