O TONY IOMMI ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ CANDLEMASS

Να και κάτι που έγινε έστω κι αργά. Ο Tony Iommi αποδέχτηκε την πρόταση των Σουηδών Candlemass και θα παίξει σε ένα κομμάτι του καινούργιου άλμπουμ τους  "The Door To Doom».
"Σχολιάζοντας την πρόσκληση ο Iommi είπε: "Οι Candlemass είναι μια μεγάλη δύναμη στο heavy rock και πάντα αναγνωρίζουν την επίδραση που έχει η μουσική μας (σ.σ.εννοεί των Black Sabbath) στη μουσική τους. Μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε ένα κομμάτι που είναι πολύ καλό και αποδέχτηκα την πρόσκλησή τους'" είπε ο Iommi όταν ρωτήθηκε σχετικά. Το κομμάτι τιτλοφορείται "Astorolus - The Great Octopus"και ο Iommi παίζει το σόλο!
Το "The Door To Doom" θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 και θα είναι το πρώτο άλμπουμ μετά από 33 χρόνια  με τραγουδιστή τον  Johan Längqvist που ήταν τραγουδιστής και στο πρώτο ιστορικό άλμπουμ τους Epicus Doomicus Metallicus(1986)."Ο Tony Iommi μας τίμησε αποδεχόμενος την πρόταση να παίξει το  solo στο κομμάτι 'Astorolus'. Στείλαμε το τραγούδι στο management και ηχογράφησε το σόλο κιθάρα. Για εμένα προσωπικά» είπε ο Leif Edling μπασίστας και ιδρυτής των Candlemass «είναι μεγάλη τιμή και πραγματοποιείται ένα όνειρό μου γιατί ο Tony Iommi ήταν ο ήρωας μου και φωτεινός οδηγός στο χώρο heavy music. Είναι και θα είναι Θεός»!!!!
6/12/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου